Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | baklažanai |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 150 gramų | fermentinio sūrio (tarkuotas) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 50 gramų | augalinio aliejaus |
| 50 gramų | maltų džiūvėsėlių |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 1 žiupsnelis | džiovintas bazilikas |
| 1 žiupsnelis | maltų lauro lapų |
| 1 žiupsnelis | baltieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baklažanus supjaustyti žiedais, aptrinti druska ir palaikyti keliolika minučių.
2.
Kiekvieną apvolioti maltuose džiūvėsėliuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose. Apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Apkeptus žiedus sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
3.
Pomidorą supjaustyti riekelėmis, kiekvieną dėti ant baklažano. Pabarstyti bazilikais, pipirais, lauro lapais, sūriu.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 7 - 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Falafeliai
-
Įdaryti svogūnai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Kepta cukinija su kariu
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Aguročiai su grybais
-
Daržovių kugelis
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Paprikos su įdaru
-
Bulvių apkepas
-
Svogūnų pyragas
-
Lietinių tortas
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Morkų sklindžiai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Kopūstų apkepas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Apkepas „Vienas ir du“
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Pomidorai,
4 vienetai -
Fermentinis sūris, tarkuotas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Augalinis aliejus,
50 gramų -
Malti džiūvėsėliai,
50 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas bazilikas,
1 žiupsnelis -
Malti lauro lapai,
1 žiupsnelis -
Baltieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Simonas
Gaminimo eiga:
Baklažanus supjaustyti žiedais, aptrinti druska ir palaikyti keliolika minučių.
Kiekvieną apvolioti maltuose džiūvėsėliuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose. Apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Apkeptus žiedus sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Pomidorą supjaustyti riekelėmis, kiekvieną dėti ant baklažano. Pabarstyti bazilikais, pipirais, lauro lapais, sūriu.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 7 - 10 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai