| 3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 1 gūželė | salotos (lapinės) |
| 40 gramų | sviestas (82%) |
| 25 gramai | rokforo sūris |
| 4 vienetai | stinta |
| 150 gramų | jogurtas (natūralus) |
| 1 valgomasis šaukštas | krapai |
| 5 vienetai | ridikėliai |
| 25 gramai | ikrai (raudonieji) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltinukai drebučiuose
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Virtas vyniotinis
-
Padažas su avokadais
-
Pingviniukai
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Avokadas su varške
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Silkė su daržovėmis
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Žuvies tortas
-
Greitai užraugti agurkai
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Krabų lazdelių ruletai
Užkandis "Margas pavasario stalas"
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Salotos, lapinės,
1 gūželė -
Sviestas, 82%,
40 gramų -
Rokforo sūris,
25 gramai -
Stinta,
4 vienetai -
Jogurtas, natūralus,
150 gramų -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Ridikėliai,
5 vienetai -
Ikrai, raudonieji,
25 gramai -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Salotų lapus gerai nuplauti, nusausinti ir supjaustyti išilgai 2 cm pločio juostelėmis. Kiaušinius perpjauti pusiau, išimti trynius. Trynius su sviestu pertrinti per sietelį ir gerai sumaišyti. Masę padalinti į dvi lygias dalis. Į vieną trynių masės dalį dėti sutrintas keptas stintas (be kaulų), į kitą gerai susmulkintą rokforo sūrį ir smulkintus krapus. Abi trynių mases konditeriniu švirkštu (su žvaigždutės formos antgaliu) išvirkšti į kiaušinių puseles. Kiaušinius su stintomis papuošti ikrais, kiaušinius su rokforu – smulkintais krapais (gali būti šaldyti). Jogurtą sumaišyti su citrinų sultimis, druska ir pipirais. Salotas išdėlioti ant lėkštės ir apšlakstyti jogurto padažu. Į vidurį sudėti įdarytas kiaušinių puseles. Iš ridikėlių padaryti keletą „roželių“ garnyrui ir papuošimui.
