Marinuoti rausvieji svogūnai
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Marinuotas svogūnas skaniausias, kuomet yra labai plonai supjaustytas. Galite pjaustyti ne tik šiaudeliais, bet ir griežinėliais. Receptas iš mano blogo:l Marinuotas svogūnas skaniausias, kuomet yra labai plonai supjaustytas. Galite pjaustyti ne tik šiaudeliais, bet ir griežinėliais. Receptas iš mano blogo:l ithuanianintheusa.com (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas rausvieji svogūnai
6 valgomieji šaukštai citrinų sultys (arba žaliųjų citrinų)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis druska
1 žiupsnelis džiovintas raudonėlis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Svogūną nulupame, perpjauname perpus, supjaustome ypač plonais šiaudeliais. Sudedame į indelį, apšlakstome aliejumi, citrinos sultimis, pagardiname druska ir raudonėliu, išmaišome.
2.
Indelį uždengiame plėvele arba dangteliu ir dedame į šaldytuvą valandai (geriausia pernakt) pasimarinuoti. Jei reikia papildomai įdėkite druskos. Raudonėlio dėkite tik truputį, jei įdėsite daugiau galite sugadinti skonį. Vietoj citrinos sulčių naudoti ir paprastą baltą actą, reikėtų ~1 valg. š.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti rausvieji svogūnai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Marinuotas svogūnas skaniausias, kuomet yra labai plonai supjaustytas. Galite pjaustyti ne tik šiaudeliais, bet ir griežinėliais. Receptas iš mano blogo:l ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Svogūną nulupame, perpjauname perpus, supjaustome ypač plonais šiaudeliais. Sudedame į indelį, apšlakstome aliejumi, citrinos sultimis, pagardiname druska ir raudonėliu, išmaišome.

  2. Indelį uždengiame plėvele arba dangteliu ir dedame į šaldytuvą valandai (geriausia pernakt) pasimarinuoti. Jei reikia papildomai įdėkite druskos. Raudonėlio dėkite tik truputį, jei įdėsite daugiau galite sugadinti skonį. Vietoj citrinos sulčių naudoti ir paprastą baltą actą, reikėtų ~1 valg. š.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai (2)


  • Erika 2018-01-12 10:09

    Svogunus spjaustau pusziedziais, uzpilu vandeniu su actu ir cukrumi, ranka pamaigau - geriausi svogunai su ketciupu prie saslyku!


Daugiau receptų