Mėsmale sumalame kietai virtus kiaušinius, sviestą, varškės sūrį.
Masę pasūdome ir gerai išmaišome.
Nedidelį dubenėlį ištepame aliejumi ir stipriai paspausdami šaukštu sudedame varškės masę.
Paslegiame ir 1 val. laikome šaltai.
Užkandį galime patiekti su pakepta duona, paskaninti česnako skiltele.
Velykinis užkandis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | sviestas |
7 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | sūris (varškės) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Silkė burokėlių patale
- Vytintos dešros
- Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Kiaulienos sprandinės vyniotinis
- Pikantiški krepšeliai
- Lašišos sumuštinukai
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Sočioji užkandėlė su silke
- Įdaryti kiaušiniai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Helovyno užkandžiai
- Bulviniai lizdeliai su silke
- Greitai užraugti agurkai
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Užkandis su unguriu
Velykinis užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
7 vienetai -
Sūris, varškės,
300 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsmale sumalame kietai virtus kiaušinius, sviestą, varškės sūrį.
Masę pasūdome ir gerai išmaišome.
Nedidelį dubenėlį ištepame aliejumi ir stipriai paspausdami šaukštu sudedame varškės masę.
Paslegiame ir 1 val. laikome šaltai.
Užkandį galime patiekti su pakepta duona, paskaninti česnako skiltele.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...