Mėsmale sumalame kietai virtus kiaušinius, sviestą, varškės sūrį.
Masę pasūdome ir gerai išmaišome.
Nedidelį dubenėlį ištepame aliejumi ir stipriai paspausdami šaukštu sudedame varškės masę.
Paslegiame ir 1 val. laikome šaltai.
Užkandį galime patiekti su pakepta duona, paskaninti česnako skiltele.

Velykinis užkandis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | sviestas |
7 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | sūris (varškės) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio rutuliukai
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Lašišos bokšteliai
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Silkė su daržovėmis
-
Braškės šokolade
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Avokado užtepėlė
-
Užkandis su unguriu
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Seniai besmegeniai
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Įdaryti avokadai
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Pomidorų užkandėlė
-
Džiovinti kopūstai
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
Velykinis užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
7 vienetai -
Sūris, varškės,
300 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsmale sumalame kietai virtus kiaušinius, sviestą, varškės sūrį.
Masę pasūdome ir gerai išmaišome.
Nedidelį dubenėlį ištepame aliejumi ir stipriai paspausdami šaukštu sudedame varškės masę.
Paslegiame ir 1 val. laikome šaltai.
Užkandį galime patiekti su pakepta duona, paskaninti česnako skiltele.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...