Mėsmale sumalame kietai virtus kiaušinius, sviestą, varškės sūrį.
Masę pasūdome ir gerai išmaišome.
Nedidelį dubenėlį ištepame aliejumi ir stipriai paspausdami šaukštu sudedame varškės masę.
Paslegiame ir 1 val. laikome šaltai.
Užkandį galime patiekti su pakepta duona, paskaninti česnako skiltele.

Velykinis užkandis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | sviestas |
7 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | sūris (varškės) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Žiemos skanumynas
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Mini sumuštinukai
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Migdolinės pelytės
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Faršo vyniotinis
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Pikantiški krepšeliai
-
Įdaryti pomidorai
-
Piciukai
Velykinis užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
7 vienetai -
Sūris, varškės,
300 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsmale sumalame kietai virtus kiaušinius, sviestą, varškės sūrį.
Masę pasūdome ir gerai išmaišome.
Nedidelį dubenėlį ištepame aliejumi ir stipriai paspausdami šaukštu sudedame varškės masę.
Paslegiame ir 1 val. laikome šaltai.
Užkandį galime patiekti su pakepta duona, paskaninti česnako skiltele.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...