Rudeniška silkė su daržovėmis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 200 gramų | silkių filė |
| 150 gramų | cukinija |
| 150 gramų | moliūgai |
| 1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 vienetas | rauginti agurkai |
| 0.5 vieneto | obuoliai |
| 1 pundelis | žalumynų (krapai, pertražolės, bazilikai) |
| 50 gramų | augalinio aliejaus |
| 2 vienetai | juodieji pipirai |
| 2 žiupsneliai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nebūtina turėti visų daržovių - bus skanu, net ir jei kurios neturime.
2.
Smulkintus svogūnus apkepti kartu su salierais ir smulkinta paprika ant aliejaus, o tuomet jau sudėti ir kitas, minkštesnais daržoves, bei žalumynus. Suberti druską ir prieskonius. Troškinti apie 15 min, kol daržoves bus minkštos, bet nesukritę, o susidaręs skystis jau bus išgaravęs.
3.
Atšaldyti. Ušpilti ant supjaustytos silkės. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių mišrainė
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Krabų salotos
-
Cukinija su ančiuviais
-
Silkės salotos su kiaušiniais
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Lengva silkė
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Tuno salotos
-
Tuno mišrainė
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Valentino salotos
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Pievagrybių mišrainė
-
Salotos su pievagrybiais
Rudeniška silkė su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Silkių filė,
200 gramų -
Cukinija,
150 gramų -
Moliūgai,
150 gramų -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Rauginti agurkai,
1 vienetas -
Obuoliai,
0.5 vieneto -
Žalumynai, krapai, pertražolės, bazilikai,
1 pundelis -
Augalinis aliejus,
50 gramų -
Juodieji pipirai,
2 vienetai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Nebūtina turėti visų daržovių - bus skanu, net ir jei kurios neturime.
Smulkintus svogūnus apkepti kartu su salierais ir smulkinta paprika ant aliejaus, o tuomet jau sudėti ir kitas, minkštesnais daržoves, bei žalumynus. Suberti druską ir prieskonius. Troškinti apie 15 min, kol daržoves bus minkštos, bet nesukritę, o susidaręs skystis jau bus išgaravęs.
Atšaldyti. Ušpilti ant supjaustytos silkės. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
