
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | lavašas |
200 gramų | lašiša (rūkyta) |
100 gramų | majonezas |
50 gramų | ikrai (raudoni) |
2 vienetai | salotos (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lavašą tolygiai ištepti majonezu, pabarstyti pipirų, deti plėšytų salotos lapų. Tada sudėti lašišos gabaliukus, ikrus ir susukti vyniotinį. Vyniotinį apvynioti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą 30 minučių. Supjaustyti norimo dydžio griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Silkė su morkomis
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Sumuštinukai su silke
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Daržovės drebučiuose
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lavašas,
1 vienetas -
Lašiša, rūkyta,
200 gramų -
Majonezas,
100 gramų -
Ikrai, raudoni,
50 gramų -
Salotos, lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lavašą tolygiai ištepti majonezu, pabarstyti pipirų, deti plėšytų salotos lapų. Tada sudėti lašišos gabaliukus, ikrus ir susukti vyniotinį. Vyniotinį apvynioti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą 30 minučių. Supjaustyti norimo dydžio griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Birute
2014-03-03 19:30
Savaitgali isbandysim :)
-
Jolanta
2014-03-02 22:01
skanu,tik as dar zalumynu uzberiu(svogunu laisku,krapu) ir vietoj majonezo tepu suri(tepama)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...