16 vienetų | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | burokėliai (virti) |
2 valgomieji šaukštai | sūris (sutarkuotas, fermentinis) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
100 gramų | duona |
150 gramų | silkė |
Supjaustykite silkę 2 cm pločio gabaliukais.
Obuolį ir burokėlius sutarkuokite ir sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į burokėlių ir obuolių košelę įmaišykite majonezą ir sūrį.
Ant kiekvieno duonos gabaliuko užtepkite burokėlių košės, o ant košelės uždėkite silkės gabaliuką.
Persmeikite kiekvieną sumuštinuką mediniu pagaliuku.
Ant pagaliuko užmaukite svogūno laišką.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Labai skanūs sumuštiniai
- Vėrinukai su lašiša
- Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Sumuštiniai su mėlynėmis
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Vėrinukai su kumpiu
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Sumuštiniai prie alaus
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Grūdėtos varškės ir avokado sumuštinukai
- Vėrinukai
- Sumuštinukai su sūriu
- Sumuštinukai su silke
- Pavasariška užtepėlė
- Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
- Sumuštiniai "Liūtukai"
- Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
- Skanūs sumuštiniai
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, laiškai,
16 vienetų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Burokėliai, virti,
1 vienetas -
Sūris, sutarkuotas, fermentinis,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Duona,
100 gramų -
Silkė,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Juodą duoną supjaustykite kvadratėliais 5x5 cm.
Supjaustykite silkę 2 cm pločio gabaliukais.
Obuolį ir burokėlius sutarkuokite ir sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į burokėlių ir obuolių košelę įmaišykite majonezą ir sūrį.
Ant kiekvieno duonos gabaliuko užtepkite burokėlių košės, o ant košelės uždėkite silkės gabaliuką.
Persmeikite kiekvieną sumuštinuką mediniu pagaliuku.
Ant pagaliuko užmaukite svogūno laišką.
Komentarai (3)
-
Virginij
2015-12-15 20:41
Ir as pritaru:)
-
renata
2011-11-28 14:03
super ideja,nes jau tos visos standartines silkes atsibode... :taip: