
Užkandžiai su faršu ir sūriu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | riestainiai ((pikantiški riestainėliai)) |
100 mililitrų | pienas |
100 gramų | fermentinio sūrio |
100 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 skiltelė | česnakas |
10 gramų | petražolės |
1 žiupsnelis | prieskoniai mėsai ( ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Maltą kiaulieną išminkyti su majonezu, kiaušiniu, smulkintu česnaku, smulkintomis petražolėmis ir prieskoniais.
2.
Paruoštą faršą dėti į piene mirkytų (apie 5 min) pikantiškų traškučių vidurį, ant viršaus pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.
3.
Kepti apie 15 min. iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ikrų užkandėlė
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Avokadai su krevetėmis
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Avokadas su varške
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Silkė su salotomis
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Užkanda "Braškės"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
Užkandžiai su faršu ir sūriu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Riestainiai, (pikantiški riestainėliai),
1 pakelis -
Pienas,
100 mililitrų -
Fermentinis sūris,
100 gramų -
Kiaulienos faršas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Petražolės,
10 gramų -
Prieskoniai mėsai, ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą kiaulieną išminkyti su majonezu, kiaušiniu, smulkintu česnaku, smulkintomis petražolėmis ir prieskoniais.
Paruoštą faršą dėti į piene mirkytų (apie 5 min) pikantiškų traškučių vidurį, ant viršaus pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepti apie 15 min. iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Marytė
2018-08-18 07:57
Butinai išmėginsiu. Ačiū už receptą.
-
Ramunė
2017-03-14 10:59
Skanu
-
Šviežutė
2015-04-24 19:49
Paprasta ir skanu!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...