Užkandžiai su faršu ir sūriu
AUTORIUS:
Asta
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis riestainiai ((pikantiški riestainėliai))
100 mililitrų pienas
100 gramų fermentinio sūrio
100 gramų kiaulienos faršas
1 vienetas kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas majonezas
1 skiltelė česnakas
10 gramų petražolės
1 žiupsnelis prieskoniai mėsai ( )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Maltą kiaulieną išminkyti su majonezu, kiaušiniu, smulkintu česnaku, smulkintomis petražolėmis ir prieskoniais.
2.
Paruoštą faršą dėti į piene mirkytų (apie 5 min) pikantiškų traškučių vidurį, ant viršaus pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.
3.
Kepti apie 15 min. iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Užkandžiai su faršu ir sūriu

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Maltą kiaulieną išminkyti su majonezu, kiaušiniu, smulkintu česnaku, smulkintomis petražolėmis ir prieskoniais.

  2. Paruoštą faršą dėti į piene mirkytų (apie 5 min) pikantiškų traškučių vidurį, ant viršaus pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.

  3. Kepti apie 15 min. iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje.

Receptą atsiuntė Asta
Reklama:

Komentarai (3)


  • Marytė 2018-08-18 07:57

    Butinai išmėginsiu. Ačiū už receptą.


  • Ramunė 2017-03-14 10:59

    Skanu


  • Šviežutė 2015-04-24 19:49

    Paprasta ir skanu!


Daugiau receptų