![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Plikyti pyragaičiai su lašiša
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
16 vienetų | plikyti sausainiai |
200 gramų | šaltai rūkyta lašiša |
1 pundelis | krapai |
200 gramų | kreminės varškės |
1.5 valgomojo šaukšto | krienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kreminę varškę sumaišykite su krienais.
2.
Nupjaukite plikytų pyragaičių viršūnėles, įdarykite paruoštu kremu, pagardinkite lašišos gabalėlius, dėkite po krapo šakelę, uždenkite kepurėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški krepšeliai
-
Sūrio lazdelės
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Lašišos rafaelo
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Šokoladinės braškės
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Padažas su avokadais
-
Japoniški suktinukai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Šokoladinės vynuogės
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Silkės užkandelė
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Silkės užtepėlė
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Silkė su morkomis
Plikyti pyragaičiai su lašiša
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Plikyti sausainiai,
16 vienetų -
Šaltai rūkyta lašiša,
200 gramų -
Krapai,
1 pundelis -
Kreminė varškė,
200 gramų -
Krienai,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kreminę varškę sumaišykite su krienais.
Nupjaukite plikytų pyragaičių viršūnėles, įdarykite paruoštu kremu, pagardinkite lašišos gabalėlius, dėkite po krapo šakelę, uždenkite kepurėle.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Aš
2019-02-19 22:17
Juk yra pirkti jų ir ne saldžių
-
Jovita
2018-08-12 18:48
Labai geras ir idomus uzkandis ant stalo ir graziai atrodo ir skanu
-
Audre
2018-08-12 15:35
Nezinau koksai skonis ten gaunasi su saldziais sausainiais?
-
Neringa
2017-09-24 05:17
Puiki idėa
-
Laima
2016-05-12 13:48
Labai skanu!
-
Jonas
2015-10-14 13:13
Skaniai atrodo bet ar skanu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...