
Agurkų užkandis su varškės mase
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų | rūkytos vištienos |
2 vienetai | agurkų |
120 gramų | varškė |
1 saujelė | bazilikas (arba petražolės, švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Vištieną supjaustyti mažais gabaliukais. Varškę ir smulkintus bazilikus sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Vištieną sumaišyti su varškės mase.
2.
Aurkus supjaustyti įstrižais griežinėliais ir ant kiekvieno griežinėlio dėti paruoštą masę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies tortas
-
Įdaryti agurkai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Sultingas Kebabas
-
Sūrio lazdelės
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Skanūs sumuštiniai
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Olgos šventinė silkutė
Agurkų užkandis su varškės mase
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Rūkyta vištiena,
400 gramų -
Agurkai,
2 vienetai -
Varškė,
120 gramų -
Bazilikas, arba petražolės, švieži,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti mažais gabaliukais. Varškę ir smulkintus bazilikus sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės. Vištieną sumaišyti su varškės mase.
Aurkus supjaustyti įstrižais griežinėliais ir ant kiekvieno griežinėlio dėti paruoštą masę.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Laura
2014-02-21 20:56
Skanu ir greita
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...