Virtas vyniotinis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 1 kilogramas | kiaulės kumpis |
| 1 kilogramas | kiaulienos faršas |
| 7 skiltelės | česnakas |
| 5 vienetai | lauro lapų |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.
2.
Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.
3.
Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.
4.
Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.
5.
Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.
6.
Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.
7.
Virti 1 valandą.
8.
Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkių bokšteliai
-
Sūrio rutuliukai
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Pingviniukai
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Vytintos dešros
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Silkės su citrina
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Žiemos skanumynas
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Žvynabudės muštiniai
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
Virtas vyniotinis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaulės kumpis,
1 kilogramas -
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Česnakas,
7 skiltelės -
Lauro lapai,
5 vienetai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.
Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.
Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.
Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.
Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.
Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.
Virti 1 valandą.
Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai