
Virtas vyniotinis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | kiaulės kumpis |
1 kilogramas | kiaulienos faršas |
7 skiltelės | česnakas |
5 vienetai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.
2.
Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.
3.
Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.
4.
Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.
5.
Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.
6.
Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.
7.
Virti 1 valandą.
8.
Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės su citrina
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Boružėlės
-
Rūkyti lašiniai
-
Pomidorų užkandėlė
-
Silkės užtepėlė
-
Lašišos bokšteliai
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Lašišos rafaelo
-
Spalvingi iešmeliai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Padažas su avokadais
-
Sumuštinukai
-
Salotos ananase
-
Valentino sumuštinukai
-
Žuvies tortas
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
Virtas vyniotinis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaulės kumpis,
1 kilogramas -
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Česnakas,
7 skiltelės -
Lauro lapai,
5 vienetai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.
Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.
Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.
Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.
Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.
Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.
Virti 1 valandą.
Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai