
Virtas vyniotinis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | kiaulės kumpis |
1 kilogramas | kiaulienos faršas |
7 skiltelės | česnakas |
5 vienetai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.
2.
Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.
3.
Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.
4.
Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.
5.
Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.
6.
Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.
7.
Virti 1 valandą.
8.
Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su daržovėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Faršo vyniotinis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su salotomis
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Pomidorų užkandėlė
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Suši
-
Silkių bokšteliai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Bandelės iš batono
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Šokoladiniai vaisiai
Virtas vyniotinis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaulės kumpis,
1 kilogramas -
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Česnakas,
7 skiltelės -
Lauro lapai,
5 vienetai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Kiaulienos kumpį perpjauti išilgai ir gerai atmušti.
Kumpį pagardinti prieskoniais ir pabarstyti šiek tiek kapoto česnako.
Faršą taip pat pagardinti prieskoniai ir dėti kapoto česnako.
Faršą iškloti ant kiaulienos kumpio.
Susukti vyniotinį, gerai įtrinti prieskoniais: česnaku ir lauro lapeliais.
Vyniotinį dėti į kepimo rankovę, perrišti ir dėti į puodą, kad vanduo gerai apsemtų vyniotinį.
Virti 1 valandą.
Kai išvirs, reikia paslėgti visai nakčiai.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai