1 kilogramas | avienos (inkstai) |
3 vienetai | avienos (inkstai) |
1 kilogramas | bulvių |
3 vienetai | svogūnai |
200 gramų | grybai |
0.5 litro | sultinys (mėsos) |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Troškinta vištiena
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Kiauliena bulgariškai
- Smegenų troškinys
- Daržovių troškinys
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Troškinta kiauliena su razinomis
- Kiaulienos ir morkų troškinys
- Indiška vištiena visai šeimai
- Avienos pilavas
- Mėsa su pipirais
- Vištiena troškinta su morkomis
- Vyniotiniai su stirniena
- Troškinta aviena su moliūgais
- Troškinta aviena kaimiškai
- Vištiena "afigiena"
- Kepti ryžiai
- Naminis jautienos troškinys
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
Lankašyro pietūs
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, inkstai,
1 kilogramas -
Aviena, inkstai,
3 vienetai -
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Grybai,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
Komentarai (7)
-
Jefas
2011-06-17 12:41
Niam Niam :-D %-) ;-)
-
lele
2010-03-05 14:02
8-| fui kaka :-( :bloga: %-) :-o :bomba: ;-(