500 gramų | lašiša |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | sviestas |
1 stiklinė | ryžiai (virti) |
šiek tiek | baltieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | grietinė |
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkės apkepas su grybais
- Lynas, keptas ant grotelių
- Žuvies spurgytės
- Norvegiška menkė vasariškai
- Marinuota žuvis su padažu
- Karpis su sūrio kepurėle
- Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Pyragas su žuvies įdaru
- Kepta lydeka su daržovėmis
- Keptas ant grotelių upėtakis
- Kepta žuvies filė
- Karosai grietinėje
- Žuvis tešloje
- Spalvota jūros ešerio filė
- Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
- Skani zuvytė
- Sicilijos ešerys
- Lašiša grietinėlės padaže
- Midijų šašlykai
Kulebekas
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Sviestas
-
Ryžiai, virti,
1 stiklinė - Baltieji pipirai
- Druska
- Krapai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!