Vištienos blauzdeles nuplaukite šaltu vandeniu.
Įtrinkite vištieną prieskoniais.
Sudėkite vištienos blauzdeles į kepimo skardą.
Viską užpilkite kefyru arba natūraliu jogurtu.
Kepkite 180 laipsnių (pagal Celsijų) orkaitėje 50 minučių, kol gražiai apskrus.
Kepta vištiena su jogurtu
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | vištų blauzdelės |
0.5 litro | jogurtas (natūralus arba kefyras) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtinukai su sūriu
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Kotletukai be mėsos
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Troškinta vištiena
- Troškinta žuvis
- Švilpikai
- Šventinė višta
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Sparneliai su spanguolėmis
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Kepenėlių blyneliai
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Japoniški baklažanai
- Aštrūs sparneliai
- Neįprasti kotletukai
- Baltarusiški bulviniai
- Lengvas Zuikis
- Jautienos kepsnys
- Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
Kepta vištiena su jogurtu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Prieskoniai, vištienai
- Druska
-
Vištų blauzdelės,
1 kilogramas -
Jogurtas, natūralus arba kefyras,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos blauzdeles nuplaukite šaltu vandeniu.
Įtrinkite vištieną prieskoniais.
Sudėkite vištienos blauzdeles į kepimo skardą.
Viską užpilkite kefyru arba natūraliu jogurtu.
Kepkite 180 laipsnių (pagal Celsijų) orkaitėje 50 minučių, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...