Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.
Troškinta žuvis
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | žuvis (supjaustyta gabalėliais) |
| 150 gramų | pomidorai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 sauja | alyvuogių |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| 150 mililitrų | baltas vynas |
| 20 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | petražolės (nebūtina) |
| šiek tiek | prieskoniai (kiti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Įdaryti svogūnai
-
Rudens įkvėptas plovas
-
Plovas su brokoliais
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Greitas varškės apkepas
-
Kepta žuvies filė
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Kepsnys Du milžinai
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Paprastieji šašlykai
-
Antis Velykų stalui
-
Fermentinio sūrio kotletai su krabų lazdelėmis
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Kepti agurkai
Troškinta žuvis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Žuvis, supjaustyta gabalėliais,
500 gramų -
Pomidorai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
1 sauja -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Baltas vynas,
150 mililitrų -
Sviestas,
20 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės, nebūtina
- Prieskoniai, kiti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.
Reklama:
Komentarai (2)
-
sima
2012-11-18 13:34
liuks :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
