Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.

Troškinta žuvis
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (supjaustyta gabalėliais) |
150 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | alyvuogių |
0.5 vieneto | citrinos |
150 mililitrų | baltas vynas |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės (nebūtina) |
šiek tiek | prieskoniai (kiti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kukuliai
-
Keptos rudmėsės svieste
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Šamažuvės filė
-
Plovas su baklažanais
-
Lazanija su baziliku
-
Pikantiškos bulvės
-
Įdaryti burokėliai
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Vikšrų vakarienė
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Faršo vyniotinis
-
Bulvių casserole
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Mėsa folijoje
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Vištienos filė kepsnys
Troškinta žuvis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žuvis, supjaustyta gabalėliais,
500 gramų -
Pomidorai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
1 sauja -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Baltas vynas,
150 mililitrų -
Sviestas,
20 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės, nebūtina
- Prieskoniai, kiti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.
Reklama:
Komentarai (2)
-
sima
2012-11-18 13:34
liuks :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...