Troškinta žuvis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų žuvis (supjaustyta gabalėliais)
150 gramų pomidorai
1 vienetas svogūnai
1 sauja alyvuogių
0.5 vieneto citrinos
150 mililitrų baltas vynas
20 gramų sviestas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek petražolės (nebūtina)
šiek tiek prieskoniai (kiti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta žuvis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.

Reklama:

Komentarai (2)


  • sima 2012-11-18 13:34

    liuks :super: :super:


Daugiau receptų