Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.

Troškinta žuvis
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (supjaustyta gabalėliais) |
150 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | alyvuogių |
0.5 vieneto | citrinos |
150 mililitrų | baltas vynas |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės (nebūtina) |
šiek tiek | prieskoniai (kiti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Paniruotas ožkos pieno sūris
-
Makaronai su sardelėmis
-
Laukinis sūris
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Šventiniai drebučiai
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Lašišos troškinys
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Morkų blyneliai
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Burokėlių apkepas
-
Naminis šnicelis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Kepti agurkai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Papuošta kepta lydeka
Troškinta žuvis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žuvis, supjaustyta gabalėliais,
500 gramų -
Pomidorai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
1 sauja -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Baltas vynas,
150 mililitrų -
Sviestas,
20 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės, nebūtina
- Prieskoniai, kiti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.
Reklama:
Komentarai (2)
-
sima
2012-11-18 13:34
liuks :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...