Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.
Skanaus!

Kepta lašiša su gervuogių padažu
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | imbieras |
250 mililitrų | gervuogės (uogienė) |
0.5 kilogramo | lašiša (filė) |
35 gramai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta šoninė
-
Blynai su moliūgais
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kaukazo šašlykai
-
Kaimiškas pjausnys
-
Naminės dešrelės
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Kepsnys su makaronais
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Sotūs pietūs
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Žuvies šašlykai
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Obuolių kukuliai
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
Kepta lašiša su gervuogių padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Cukrus
-
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai - Imbieras
-
Gervuogės, uogienė,
250 mililitrų -
Lašiša, filė,
0.5 kilogramo -
Sviestas,
35 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...