400 gramų | penne makaronai |
320 gramų | voveraitės |
200 gramų | moliūgai |
60 gramų | salierai |
50 gramų | pienas |
40 gramų | sviestas |
40 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
20 mililitrų | brendis |
20 gramų | miltai |
20 gramų | lazdyno riešutai |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | petražolės |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų saulytė
- Jūreiviški makaronai
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Makaronai su sardelėmis
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Įdaryti makaronai
- Spaghetti Carbonara su špinatais
- Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Tagliatelle su krevetėmis
- Ryžių apkepas
- Makaronai su faršu
- Au gratin tagliatelle makaronai
- Kreminiai spagečiai su špinatais
- Ryžių košė su vaisiais
- Lazaninis makaronų apkepas
- Pomidorų ir makaronų apkepas
- Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
- Nuostabioji paelija
- Makaronai su česnakiniu padažu
- Varškės ir ryžių apkepas
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Penne makaronai,
400 gramų -
Voveraitės,
320 gramų -
Moliūgai,
200 gramų -
Salierai,
60 gramų -
Pienas,
50 gramų -
Sviestas,
40 gramų -
Alyvuogių aliejus,
40 mililitrų -
Brendis,
20 mililitrų -
Miltai,
20 gramų -
Lazdyno riešutai,
20 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Druska,
1 žiupsnelis - Rozmarinas
- Pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje įpilkite aliejaus ir sudėkite smulkintą česnaką kartu su salieru. Įdėkite voveraites ir palikite troškintis.
Pabarstykite druska ir pipirais ir suberkite į keptuvę smulkintas petražoles.
Kai grybai bus paruošti, įberkite miltų ir įpilkite pieno. Įšmaišykite, kad visi ingredientai, esantys keptuvėje, pasidengtų kremu.
Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir jame apkepkite supjaustytą kubeliais moliūgą. Užpilkite šiek tiek vandens ir palikite troškintis sumažinus kaitrą. Kai moliūgas jau bus paruoštas (minkštas), išjunkite kaitrą.
Išvirkite makaronus pagal instrukciją – verdančiame sūdytame vandenyje.
Išvirus gerai nukoškite ir sudėkite į keptuvę su voveraitėmis. Įpilkite brendžio.
Įkrėskite su šaukštu moliūgų piurė į serviravimo lėkštę, o ant viršaus uždėkite makaronus (įsitikinę, jog brendis išgaravęs).
Prieš patiekdami pabarstykite smulkintais lazdynų riešutais.
Skanaus!
Komentarai