| 400 gramų | penne makaronai |
| 320 gramų | voveraitės |
| 200 gramų | moliūgai |
| 60 gramų | salierai |
| 50 gramų | pienas |
| 40 gramų | sviestas |
| 40 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
| 20 mililitrų | brendis |
| 20 gramų | miltai |
| 20 gramų | lazdyno riešutai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| šiek tiek | rozmarinas |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | petražolės |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Makaronai su sardelėmis
-
Vaikiški pietūs
-
Au gratin tagliatelle makaronai
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Tagliatelle Bolognese
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Makaronai su krevetėmis
-
Įdaryti makaronai
-
Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
-
Uzbekiškas plovas
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Makaronų saulytė
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Jautienos čili su makaronais
-
Porai su ryžiais
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Penne makaronai,
400 gramų -
Voveraitės,
320 gramų -
Moliūgai,
200 gramų -
Salierai,
60 gramų -
Pienas,
50 gramų -
Sviestas,
40 gramų -
Alyvuogių aliejus,
40 mililitrų -
Brendis,
20 mililitrų -
Miltai,
20 gramų -
Lazdyno riešutai,
20 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Druska,
1 žiupsnelis - Rozmarinas
- Pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje įpilkite aliejaus ir sudėkite smulkintą česnaką kartu su salieru. Įdėkite voveraites ir palikite troškintis.
Pabarstykite druska ir pipirais ir suberkite į keptuvę smulkintas petražoles.
Kai grybai bus paruošti, įberkite miltų ir įpilkite pieno. Įšmaišykite, kad visi ingredientai, esantys keptuvėje, pasidengtų kremu.
Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir jame apkepkite supjaustytą kubeliais moliūgą. Užpilkite šiek tiek vandens ir palikite troškintis sumažinus kaitrą. Kai moliūgas jau bus paruoštas (minkštas), išjunkite kaitrą.
Išvirkite makaronus pagal instrukciją – verdančiame sūdytame vandenyje.
Išvirus gerai nukoškite ir sudėkite į keptuvę su voveraitėmis. Įpilkite brendžio.
Įkrėskite su šaukštu moliūgų piurė į serviravimo lėkštę, o ant viršaus uždėkite makaronus (įsitikinę, jog brendis išgaravęs).
Prieš patiekdami pabarstykite smulkintais lazdynų riešutais.
Skanaus!

Komentarai