
400 gramų | penne makaronai |
320 gramų | voveraitės |
200 gramų | moliūgai |
60 gramų | salierai |
50 gramų | pienas |
40 gramų | sviestas |
40 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
20 mililitrų | brendis |
20 gramų | miltai |
20 gramų | lazdyno riešutai |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | petražolės |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Makaronai su moliūgu
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Vištiena su ryžiais
-
Spagetti makaronai su mėsos padažu
-
Porai su ryžiais
-
Nuostabioji paelija
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Itališki vamzdeliai su mėsa
-
Greiti spagečiai su dešrelėmis
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Makaronai su sojos faršu
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Penne makaronai,
400 gramų -
Voveraitės,
320 gramų -
Moliūgai,
200 gramų -
Salierai,
60 gramų -
Pienas,
50 gramų -
Sviestas,
40 gramų -
Alyvuogių aliejus,
40 mililitrų -
Brendis,
20 mililitrų -
Miltai,
20 gramų -
Lazdyno riešutai,
20 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Druska,
1 žiupsnelis - Rozmarinas
- Pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje įpilkite aliejaus ir sudėkite smulkintą česnaką kartu su salieru. Įdėkite voveraites ir palikite troškintis.
Pabarstykite druska ir pipirais ir suberkite į keptuvę smulkintas petražoles.
Kai grybai bus paruošti, įberkite miltų ir įpilkite pieno. Įšmaišykite, kad visi ingredientai, esantys keptuvėje, pasidengtų kremu.
Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir jame apkepkite supjaustytą kubeliais moliūgą. Užpilkite šiek tiek vandens ir palikite troškintis sumažinus kaitrą. Kai moliūgas jau bus paruoštas (minkštas), išjunkite kaitrą.
Išvirkite makaronus pagal instrukciją – verdančiame sūdytame vandenyje.
Išvirus gerai nukoškite ir sudėkite į keptuvę su voveraitėmis. Įpilkite brendžio.
Įkrėskite su šaukštu moliūgų piurė į serviravimo lėkštę, o ant viršaus uždėkite makaronus (įsitikinę, jog brendis išgaravęs).
Prieš patiekdami pabarstykite smulkintais lazdynų riešutais.
Skanaus!
Komentarai