
400 gramų | penne makaronai |
320 gramų | voveraitės |
200 gramų | moliūgai |
60 gramų | salierai |
50 gramų | pienas |
40 gramų | sviestas |
40 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
20 mililitrų | brendis |
20 gramų | miltai |
20 gramų | lazdyno riešutai |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | petražolės |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas su baklažanais
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Jautiena kiniškai
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Kriauklės su įdaru
-
Makaronai su sojos faršu
-
Makaronai su šonine
-
Makaronai su moliūgu
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Makaronų apkepas su sūriu
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Skryliai su šoninės padažu
-
Ryžių košė su vaisiais
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Penne makaronai,
400 gramų -
Voveraitės,
320 gramų -
Moliūgai,
200 gramų -
Salierai,
60 gramų -
Pienas,
50 gramų -
Sviestas,
40 gramų -
Alyvuogių aliejus,
40 mililitrų -
Brendis,
20 mililitrų -
Miltai,
20 gramų -
Lazdyno riešutai,
20 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Druska,
1 žiupsnelis - Rozmarinas
- Pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje įpilkite aliejaus ir sudėkite smulkintą česnaką kartu su salieru. Įdėkite voveraites ir palikite troškintis.
Pabarstykite druska ir pipirais ir suberkite į keptuvę smulkintas petražoles.
Kai grybai bus paruošti, įberkite miltų ir įpilkite pieno. Įšmaišykite, kad visi ingredientai, esantys keptuvėje, pasidengtų kremu.
Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir jame apkepkite supjaustytą kubeliais moliūgą. Užpilkite šiek tiek vandens ir palikite troškintis sumažinus kaitrą. Kai moliūgas jau bus paruoštas (minkštas), išjunkite kaitrą.
Išvirkite makaronus pagal instrukciją – verdančiame sūdytame vandenyje.
Išvirus gerai nukoškite ir sudėkite į keptuvę su voveraitėmis. Įpilkite brendžio.
Įkrėskite su šaukštu moliūgų piurė į serviravimo lėkštę, o ant viršaus uždėkite makaronus (įsitikinę, jog brendis išgaravęs).
Prieš patiekdami pabarstykite smulkintais lazdynų riešutais.
Skanaus!
Komentarai