Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Troškinta vištiena
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
30 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos kotletukai
- Įdarytos vištienos šlaunelės
- Žuvies kotletai
- Šonkauliukai
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
- Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
- Vestuvinė rusiška žąsis
- Makaronų apkepas su kalakutiena
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Vištienos kotletai su sūriu
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Sultingas šnicelis
- Įdaryti bulvių kukuliai
- Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Kepsnys garstyčių padaže
Troškinta vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištų blauzdelės,
0.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
250 mililitrų - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
30 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ramune
2012-02-27 15:03
skanu ir pigu,greitai paruosiama.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...