Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.

Troškinta vištiena
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
30 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkė su apelsinais
-
Kepta triušiena
-
Helovino vakarienė
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Dešrainiai
-
Paprastieji šašlykai
-
Vikšrų vakarienė
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Mūsų šašlikas
-
Keptos seliavos
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Cukinijų žiedeliai
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Koldūnai su mėsa
Troškinta vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištų blauzdelės,
0.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
250 mililitrų - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
30 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ramune
2012-02-27 15:03
skanu ir pigu,greitai paruosiama.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...