Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.

Troškinta vištiena
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
30 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų blyneliai
-
Virtinukai su sūriu
-
Menkė su apelsinais
-
Vištiena su rabarbarais
-
Įdaryti makaronai
-
Jautienos steikai
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Mėsa su apelsinais
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Virta apkepinta vištiena
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Kiaulienos karka
-
Farširuota lydeka
-
Kebabai
-
Krabų lazdelių kotletukai su majonezu
-
Au gratin tagliatelle makaronai
Troškinta vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištų blauzdelės,
0.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
250 mililitrų - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
30 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ramune
2012-02-27 15:03
skanu ir pigu,greitai paruosiama.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...