Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Troškinta vištiena
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
| 250 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 30 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lašiša
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Triušienos pjausniai
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Pikantiškas troškinys
-
Keptas paršelis
-
Kalmarai kiniškai Jow Yow Yee
-
Lazanija su lašiša
-
Spagečiai a‘la Carbonara
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Keptas upėtakis
-
Lazanija su mėsa ir pomidorais
Troškinta vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištų blauzdelės,
0.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
250 mililitrų - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
30 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ramune
2012-02-27 15:03
skanu ir pigu,greitai paruosiama.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
