Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.

Troškinta vištiena
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
30 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Keptas upėtakis
-
Lašišos kepsneliai
-
Bananiniai varškėčiai
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Varškės apkepas
-
Skanus varškės apkepas
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Omletas su persikais
-
Varškės virtinukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Avienos kebabas
-
Bulvių pica
Troškinta vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištų blauzdelės,
0.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
250 mililitrų - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
30 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Į keptuvę sudėkite prieskoniais įtrintas vištų blauzdeles.
Pakepinkite 5 minutes, kad abi blauzdelių pusės apkeptų.
Suberkite į keptuvę susmulkintą svogūną ir užpilkite grietinėlę.
Troškinkite apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ramune
2012-02-27 15:03
skanu ir pigu,greitai paruosiama.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...