Įdaryti piepagrybiai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | pievagrybiai ( (kuo didesni)) |
300 gramų | kiauliena ((nugarinė)) |
200 gramų | sūris |
50 mililitrų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
3.
Sūri stambiai sutarkuoti.
4.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos kukuliai
- Kiaulienos karis
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Kiauliena su imbieru
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Sultingas šnicelis
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Ežero šašlykas
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Kotletukai su bulvėm
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Jautienos šašlykas
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Orkaitėje kepti kotletai
- Kiaulienos išpjova po porais
- Keptas triušis su ryžiais
Įdaryti piepagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pievagrybiai, (kuo didesni),
5 vienetai -
Kiauliena, (nugarinė),
300 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Majonezas,
50 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
Sūri stambiai sutarkuoti.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...