Grybų apkepas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | bulvių |
500 gramų | grybai |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | pomidorai |
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves, grybus bei morkas supjaustyti vidutiniais gabaliukais. Nugarinė supjaustyti kubeliais. Pomidorus - grežineliais.
2.
Sumaišyti bulvės, morkas, grybus bei nugarinė. Gardinti druska, pipirais. Dėti į kepimo formą. Pridėti po pora valgomųjų šaukštų vandens. Viršų užkloti pomidorais. Pomidorus irgi gardinti druska,
3.
Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepas „Vienas ir du“
- Olandiškas ryžių apkepas
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Pica su saliamiu
- Džiovintų vaisių plokštainis
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Žuvies pudingas
- Picos paplotėlis su varške
- Omletas su šviežiais bazilikais
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Apkepas „Greitukas“
- Ryžių apkepas su obuoliais
- Silkės apkepas su ryžiais
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Pyragas „La Sūrio“
- Lietinių tortas
- Pica „Greitukas“
- Duonos apkepas
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Sūrio apkepas
Grybų apkepas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės,
500 gramų -
Grybai,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, grybus bei morkas supjaustyti vidutiniais gabaliukais. Nugarinė supjaustyti kubeliais. Pomidorus - grežineliais.
Sumaišyti bulvės, morkas, grybus bei nugarinė. Gardinti druska, pipirais. Dėti į kepimo formą. Pridėti po pora valgomųjų šaukštų vandens. Viršų užkloti pomidorais. Pomidorus irgi gardinti druska,
Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje 1 val.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai