Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus pakepinti karštame aliejuje, kol suminkštės. Tada dėti pomidorų padažo, berti druskos, pipirų, berti priekonių žuviai ir dar šiek tiek patroškinti. Ant riebalais pateptos skardos sudėti žuvies filė gabaliukus, ant viršaus dėti morkų - svogūno padažo. Viską pašauti į įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Skanu ir paprasta!
Firmiški žuvies kepsniukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | žuvis (filė) |
3 vienetai | morkos (didelės, tarkuotos stambiai) |
4 vienetai | svogūnai (smulkintas) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta marinuota žuvis
- Žuvies užkepėlė
- Šutintas upėtakis
- Menkė su apelsinais
- Omarai
- Spalvota jūros ešerio filė
- Karališkoji silkė
- Keptos midijos su sūriu
- Lynas, keptas ant grotelių
- Kepta lašiša
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Įdaryta lazanija
- Marinuota stinta
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Žuvies kukulaičiai
- Kepta lašiša
- Jūreivio sapnas
- Greiti lašišos kepsneliai
- Keptos krevetės mangų padaže
- Farširuota lydeka
Firmiški žuvies kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Žuvis, filė,
600 gramų -
Morkos, didelės, tarkuotos stambiai,
3 vienetai -
Svogūnai, smulkintas,
4 vienetai -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, žuviai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus pakepinti karštame aliejuje, kol suminkštės. Tada dėti pomidorų padažo, berti druskos, pipirų, berti priekonių žuviai ir dar šiek tiek patroškinti. Ant riebalais pateptos skardos sudėti žuvies filė gabaliukus, ant viršaus dėti morkų - svogūno padažo. Viską pašauti į įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Skanu ir paprasta!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...