300 gramų | jautienos šonkauliai |
250 gramų | ryžiai |
125 gramai | adžikos |
2 vienetai | morkos |
2 galvos | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus ( kepimui) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatų sriuba
- Grybų sriuba su duona
- Kaimiška sriubikė
- Burokėlių sriuba
- Sriuba "Fazenda"
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Brokolių sriuba su pupomis
- Burokėlių sriuba
- Žuvienė daržovių sultinyje
- Daržovių-vištienos sriuba
- Morkų su obuoliais sriuba
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Avienos sriuba su ropėmis
- Dilgėlių sriuba
- Prancūziška žirnienė
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Juka
Charčio sriuba
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautienos šonkauliai,
300 gramų -
Ryžiai,
250 gramų -
Adžika,
125 gramai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
Atskirai išvirti ryžius.
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.