4 riekės | kumpis (itališkas (Prosciutto)) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (Šviežia) |
1 kilogramas | baravykai |
5 skiltelės | česnakas |
1 pundelis | petražolės |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
50 gramų | sviestas |
3 vienetai | bulvių |
50 gramų | miltai |
bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Kreminė bulvių sriubytė
- Pievagrybių sriuba su anakardžiais
- Pupelių sriuba su sūriu
- Toskanos pupelių sriuba
- Suomiška žuvienė
- Aštri meksikietiška sriuba
- Bulbienė
- Sriuba "Charčio"
- Pupelių sriuba
- Sūrio ir duonos sriuba
- Daržovių sriuba su šonine
- Itališka svogūnų sriuba
- Arvydo barščiai su aviena
- Tiršta daržovių sriuba
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Baravykų sriuba
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kumpis, itališkas (Prosciutto),
4 riekės -
Grietinėlė, 35%, Šviežia,
250 mililitrų -
Baravykai,
1 kilogramas -
Česnakas,
5 skiltelės -
Petražolės,
1 pundelis -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Miltai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauti baravykus, juos smulkiai supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę smulkintų petražolių, suberti baravykus ir
bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.Baigus troškinti viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą.
Išplakti grietinėlę be cukraus. Supjaustyti kumpį plonomis riekelėmis ir įdėti 5 minutėms į orkaitę paskrudinti.
Sriubą patiekti su grietinėlės šaukštu ir kumpio gabalėliu ant viršaus.
Skanaus!