Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Amerikietiški blynai
- Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
- Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
- Žvaigždžių pusryčiai
- Vištienos širdelių blyneliai
- Blynų tortukas
- Blynai su lęšiais
- Bulviniai krabų blyneliai
- Mieliniai greitučiai
- Bananiniai blyneliai
- Varškės ir juodos duonos blynai
- Kopūstų maltiniai
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Ryžių blynai su obuoliais
- Ruginiai blynai
- Blynai
- Grikių miltų blyneliai
- Mieliniai užgavėnių blynai
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...