Išplakti kiaušinį su druska, supilti kefyrą, maišant, suberti miltus (tešla turi būti tiršta). Kepti blynus sviesto skonio aliejuje. Patiekti su medumi, uogiene, uogomis ar grietine, sumaišyta su cukrumi ar spirgintais lašinukais (tada cukraus dėti mažiau).
Skanaus!
Blynai yra vienas seniausių patiekalų. Blynus valgė tiek bajorai, tiek paprasti kaimo žmonės. Galbūt daugiau skyrėsi pagardai prie blynų.
Šaltini: žurnalas "Prie kavos"
Kefyriniai sklinžiai
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 1 stiklinė | kefyras |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| šiek tiek | obelių aliejus |
| 1 stiklinė | miltai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Blynai
-
Pusryčiai su meile
-
Grikių blynai
-
Mieliniai sklindžiai
-
Mieliniai užgavėnių blynai
-
Purūs blyneliai su mėlynėmis
-
Kukurūzų miltų blynai
-
Mieliniai blynai
-
Blynai
-
Blynai su bananais
-
Beliašas
-
Mielinės tešlos blynai
-
Blynai
-
Japoniški blynai
-
Čekiški langošai
-
Blynai be kiaušinių
-
Lietiniai su lašiša
-
Mielinė širdelė
-
Blynai „Širdelės“
Kefyriniai sklinžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kefyras,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Obelių aliejus
-
Miltai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska, supilti kefyrą, maišant, suberti miltus (tešla turi būti tiršta). Kepti blynus sviesto skonio aliejuje. Patiekti su medumi, uogiene, uogomis ar grietine, sumaišyta su cukrumi ar spirgintais lašinukais (tada cukraus dėti mažiau).
Skanaus!
Blynai yra vienas seniausių patiekalų. Blynus valgė tiek bajorai, tiek paprasti kaimo žmonės. Galbūt daugiau skyrėsi pagardai prie blynų.
Šaltini: žurnalas "Prie kavos"
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
