Mieliniai greitučiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
100 mililitrų vanduo
šiek tiek druska
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
šiek tiek cukrus
1 arbatinis šaukštelis aliejaus
1 vienetas kiaušiniai
300 gramų kvietiniai miltai
100 mililitrų pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Kiaušinį išplakite su cukrumi ir druskyte, suberkite miltus ir kepimo miltelius ant viršaus. Tada pašildykite pieną ir supilkite į kiaušinio plakinį, viską gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių. Įpilkite aliejaus ir šilto vandens.
Masė turi buti šiek tiek tirštesnė nei grietinė, jei masė per skysta įdėkite daugiau miltų. Viską gerai išmaišius palikite pastovėti apie 15 min., kad išbrinktų miltai. Įkaitinkite keptuvę ir ant silpno kaitrumo ugnies kepkite blynus, dėkite po šaukštą į keptuvę.

Blynelius rekomenduoju valgyti su karameliniais obuoliukais ir šokoladu.
Obuolius nulupame supjaustome gabaleliais ir patroškiname keptuvėje su šaukštu cinamono ir 5 šaukštais cukraus.

Blynelius taip pat galima valgyti su grietine bei spirgučių ir svogūnų padažu!

Pastaba:
Jei norite saldesnių blynų, patariu įmaišyti du šaukštus cukraus pudros į tešlą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mieliniai greitučiai

Komentarai: 48
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaušinį išplakite su cukrumi ir druskyte, suberkite miltus ir kepimo miltelius ant viršaus. Tada pašildykite pieną ir supilkite į kiaušinio plakinį, viską gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių. Įpilkite aliejaus ir šilto vandens.
Masė turi buti šiek tiek tirštesnė nei grietinė, jei masė per skysta įdėkite daugiau miltų. Viską gerai išmaišius palikite pastovėti apie 15 min., kad išbrinktų miltai. Įkaitinkite keptuvę ir ant silpno kaitrumo ugnies kepkite blynus, dėkite po šaukštą į keptuvę.

Blynelius rekomenduoju valgyti su karameliniais obuoliukais ir šokoladu.
Obuolius nulupame supjaustome gabaleliais ir patroškiname keptuvėje su šaukštu cinamono ir 5 šaukštais cukraus.

Blynelius taip pat galima valgyti su grietine bei spirgučių ir svogūnų padažu!

Pastaba:
Jei norite saldesnių blynų, patariu įmaišyti du šaukštus cukraus pudros į tešlą.

Reklama:

Komentarai (48)


  • Raimonda 2017-02-09 22:21

    labai patiko :]


  • Odeta 2014-06-12 11:41

    Gal tik toks jų pavadinimas


  • Klaidas 2013-12-09 00:46

    Buvo labai skanu. (Y)


  • (anonimas) 2011-08-21 16:49

    reiks pameginti. Labai skaniai atrodo :super:


  • mama 2011-08-16 17:42

    ar iseitu be pieno?


  • LINA 2011-02-17 18:44

    LABAI SKANU APSILAIZIAU PIRSTUS


  • karo 2011-02-16 17:18

    iuuiyiiuiuiuuiui


  • ieva 2011-02-09 10:16

    labai skanus tik reikia pasistengt o taip juos lengva darit ir malonu ;-) ;-) ;-) :-D :-D :-D


  • mazute 2011-01-21 11:43

    labai skanu :bravo: :ok:


  • naste 2011-01-10 20:16

    o kur dingo mieles?pavadinime jis yra panaudotas
    :[email protected]


Daugiau receptų