Lietiniai su varške
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus (įdarui)
2 valgomieji šaukštai cukrus (įdarui)
500 gramų varškė (įdarui)
2 vienetai kiaušiniai (įdarui)
šiek tiek druska
250 gramų kvietiniai miltai
1 stiklinė pienas
1 stiklinė vanduo
2 vienetai kiaušiniai (įdarui)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus sudedami kiaušinio tryniai ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvė įkaitinama ir patepama aliejumi. Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje. Kepama ant vidutinės ugnies, vis peiliu pakeliant lietinio kraštus. Kai lietinis pagelsta — apverčiamas. Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus) ar suvyniojami. Taip pat įdarą galima netepti, o tiesiog dėti į vidurį blyno ir susukti, kampus užlenkiant. Prieš tiekiant lietiniai dar apkepinami.

Įdarui: varškė pertrinama ir sumaišoma su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įdarą dėti jau ant iškepusių blynų vidurio ir suvynioti. Susuktus lietinius dar kartą apkepti keptuvėje, kad įdaras iškeptų, o lietiniai gražiai apskrustų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lietiniai su varške

Komentarai: 34
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į miltus sudedami kiaušinio tryniai ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvė įkaitinama ir patepama aliejumi. Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje. Kepama ant vidutinės ugnies, vis peiliu pakeliant lietinio kraštus. Kai lietinis pagelsta — apverčiamas. Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus) ar suvyniojami. Taip pat įdarą galima netepti, o tiesiog dėti į vidurį blyno ir susukti, kampus užlenkiant. Prieš tiekiant lietiniai dar apkepinami.

Įdarui: varškė pertrinama ir sumaišoma su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įdarą dėti jau ant iškepusių blynų vidurio ir suvynioti. Susuktus lietinius dar kartą apkepti keptuvėje, kad įdaras iškeptų, o lietiniai gražiai apskrustų.

Reklama:

Komentarai (34)


  • Viktorija 2017-04-12 23:04

    Pagaliau atradau nuostabaus skonio receptą. Labai, labai skanūs blynai :)


  • aivaras 2017-02-07 16:59

    Ziauriai skanu as net pirstus apsilaiziau


  • rasa 2016-11-15 10:19

    tikrai vykes receptas


  • Paulius rusinas 2016-01-02 18:35

    Labai skanai buvo ir dekoju tam zmogui kuris tai parase ir isunte i interneta


  • Tigra 2015-10-02 17:44

    Labai jau skaniai atrodo, net seilės nutyso.


  • Rasa 2015-03-25 09:30

    Tikrai geras receptas. Ka pacaisinu visiems patinka:)


  • santa 2015-02-10 14:06

    o kiek reike dieti druskos


  • s 2015-02-02 15:09

    :parselis:


  • Kristina 2014-11-16 14:19

    Skanu


  • gerugne 2014-09-12 11:44

    Kiek vnt iseina???


Daugiau receptų