Bulves sutrinkite.
Į dubenėlį su bulvių koše sudėkite miltus, jogurtą, ištirpintas mieles, cukrų, druską, supilkite aliejų ir įmuškite kiaušinius.
Išminkykite.
Iš tešlos suformuokite paplotėlius. Galima dėti įdaro: grybų, mėsos, daržovių ir t.t.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol abi pusės gražiai pagels.
Kad riebalų perteklius nusivarvėtų, iškepusius blynelius sudėkite ant popierinių rankšluostėlių.
Bulvių „Pampuškos“
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | jogurtas (natūralus) |
| 30 gramų | mielės |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 6 vienetai | bulvių (virtos) |
| 0.5 kilogramo | kvietiniai miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 200 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Blynai su moliūgais
-
Tradiciniai bulviniai blynai
-
Šventiniai blynai
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Bulvių „Pampuškos“
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulviniai blyneliai su pagardu
-
Bulviniai blynai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Žemaičių blynai
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Žemaičių blynai su varške
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulviniai blynai su moliūgais
-
Bulvinė pica
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Bulviniai blynai su dešrelėmis
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
Bulvių „Pampuškos“
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jogurtas, natūralus,
1 valgomasis šaukštas -
Mielės,
30 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Bulvės, virtos,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
0.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutrinkite.
Į dubenėlį su bulvių koše sudėkite miltus, jogurtą, ištirpintas mieles, cukrų, druską, supilkite aliejų ir įmuškite kiaušinius.
Išminkykite.
Iš tešlos suformuokite paplotėlius. Galima dėti įdaro: grybų, mėsos, daržovių ir t.t.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol abi pusės gražiai pagels.
Kad riebalų perteklius nusivarvėtų, iškepusius blynelius sudėkite ant popierinių rankšluostėlių.
Reklama:
Komentarai (6)
-
neringa
2015-04-23 10:52
man jos i ceburekus primena
-
danguole
2014-12-08 14:06
kaime krosnyje mociute kepdavo pampuskas .vietoj kvietiniu miltu dedavo avizinius ,maltus girnomis ir persijotus .labai skanios budavo .recepto nezinau .
-
dalia
2014-01-28 09:59
o bulves virtos ar sviezios
-
kristina
2013-09-20 21:07
O kiek blynu iseina pagal sia receptura?
-
Severina
2012-01-31 10:19
niam niam :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
