Varškės ir juodos duonos blynai
            Paruošimo laikas: 
        Apie 20 min
    
INGREDIENTAI:
        | 0.5 kilogramo | duona (juoda) | 
| 300 gramų | varškė | 
| 4 vienetai | kiaušiniai | 
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai | 
| 200 gramų | aliejaus | 
| šiek tiek | mėta | 
| šiek tiek | cukrus | 
| šiek tiek | druska | 
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė | 
| šiek tiek | vanduo | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 20 min
                    
                    Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti. Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi  pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios spalvos. Blynus, pabarsčius paduoti prie arbatos, arba, užpylus sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Varškės ir juodos duonos blynai
             - 
                
                                        
                                    
                Kepti varškėčiai
             - 
                
                                        
                                    
                Aromatingieji varškėčiai
             - 
                
                                        
                                    
                Vidos tinginėliai
             - 
                
                                        
                                    
                Varškėčiai su klevų sirupu
             - 
                
                                        
                                    
                Varškėčiai
             - 
                
                                        
                                    
                Varškėčiai su bulvėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Bananiniai varškėčiai
             - 
                
                                        
                                    
                Desertiniai varškėčiai per 15 min
             - 
                
                                        
                                    
                Mėtiniai varškėčiai
             - 
                
                                        
                                    
                Varškiniai blyneliai su bananais
             - 
                
                                        
                                    
                Varškės ir duonos blynai
             - 
                
                                        
                                    
                Varškėtukai
             - 
                
                                        
                                    
                Varškės ir morkų blyneliai
             - 
                
                                        
                                    
                Varškėčiai su obuoliais
             - 
                
                                        
                                    
                Varškėčiai su morkomis
             - 
                
                                        
                                    
                Varškėčiai su džiovintais vaisiais
             - 
                
                                        
                                    
                Varškės virtinukai
             - 
                
                                        
                                    
                Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Varškės blynai
             
Varškės ir juodos duonos blynai
                Komentarai:
                5
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Duona, juoda, 
0.5 kilogramo  - 
                                                            
                                                            Varškė, 
300 gramų  - 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 
4 vienetai  - 
                                                            
                                                            Kvietiniai miltai, 
2 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Aliejus, 
200 gramų  - Mėta
 - Cukrus
 - Druska
 - 
                                                            
                                                            Grietinė, 
1 valgomasis šaukštas  - Vanduo
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti. Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios spalvos. Blynus, pabarsčius paduoti prie arbatos, arba, užpylus sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (5)
- 
        marga rita
        2014-05-26 18:29
    
        kazkokia nesamone!!!
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        