500 gramų | kelmučiai (kojelės) |
4 vienetai | svogūnai |
500 gramų | kvietiniai miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | saulėgrąžų aliejus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Daržovių sriuba
- Šviežių žirnių sriuba
- Svogūnų sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Žalumynų ir sūrio sriuba
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Trinta pievagrybių sriuba
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Pupelių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
- Trinta bulvienė
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Juka
- Vištienos sriuba
- Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
Baltarusiška grybų sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai, kojelės,
500 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Actas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grybus pavirti apie 1-2 val., išgriebti ir permalti. Masę patroškinti aliejuje. Iš miltų išminkyti nelimpančią tešlą. Tešlą iškočioti ir padalinti skritulėliais (stilkinės diametro). Ant skritulėlių uždėti po šaukštą grybų ir užlenkti, kad tešla aptrauktų grybus iš visų galų, turi gautis pusrutulio formos koldūnai. Galus suspausti, kad suliptų. Į sultinį kuriame virė grybai įpilti 2 šaukštus miltų, užvirti ir sudėti padarytus koldūnus. Pavirus apie 10 min. įpilti acto ir druskos pagal skonį. Sriuba paruošta.
Komentarai (8)
-
Pasimetus
2016-05-03 01:54
Be komentaru... Cia tik gurmanam...
-
(anonimas)
2011-05-24 11:24
kebabai ideti biski cukraus
ir ledu ;-) :-p :-D :bloga: :bloga: :super: %-) %-)
-
cha
2009-07-05 19:06
...receptas tinka po cernobylio,nuo radiacijos.... :fuu: jooo baltarusija....vargseliai :geda: ,matyt lukasenka visai juos uzspaude ;-(