Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis) |
2 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
0.5 vieneto | citrinos (žalios) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karpis, keptas orkaitėje
- Troškinta žuvis
- Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
- ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
- Jūreivio sapnas
- Lašiša su pievagrybiais
- Keptas upėtakis
- Keptas karpis tešloje
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Apelsininė lašiša
- Kepta marinuota žuvis
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Lašišos suktiniai
- Silkė su džiovintais grybais
- Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
- Karpis pietums
- Žuvies kukuliai
- Įdaryta lazanija
- Suktinukai
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelės,
2 vienetai -
Citrinos, žalios,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...