Vištienos maltiniai su grybais
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | vištienos faršas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| 3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (voliojimui) |
| 1 valgomasis šaukštas | kalendra |
| 1 valgomasis šaukštas | karis |
| 1 valgomasis šaukštas | salierai |
| 100 gramų | pievagrybiai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | džiūvėsėliai (voliojimui) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kelmas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Kepta vištiena
-
Žuvies pudingas
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Žuvies kukulaičiai
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Veršienos šniceliai
-
Midijų šašlykai
-
Šventinis kalakutas
-
Viščiukas citrininis
-
Kopūstienė su grybais
-
Įdaryta paprika
-
Vyžos iš bulvių
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Kibinai "Su meile"
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
Vištienos maltiniai su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Vištienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, voliojimui,
3 valgomieji šaukštai -
Kalendra,
1 valgomasis šaukštas -
Karis,
1 valgomasis šaukštas -
Salierai,
1 valgomasis šaukštas -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Džiūvėsėliai, voliojimui
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
