Vištienos maltiniai su grybais
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | vištienos faršas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| 3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (voliojimui) |
| 1 valgomasis šaukštas | kalendra |
| 1 valgomasis šaukštas | karis |
| 1 valgomasis šaukštas | salierai |
| 100 gramų | pievagrybiai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | džiūvėsėliai (voliojimui) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Omletas su žirneliais
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Lazanija su moliūgais
-
Ryžių apkepas
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Varškės apkepas su bananais
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Folijoje kepta žuvis
-
Žuvies pyragas
-
Šutinta stirniena
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Avienos šašlykai
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Makaronų apkepas
-
Grilyje keptas kepsnys
Vištienos maltiniai su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Vištienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, voliojimui,
3 valgomieji šaukštai -
Kalendra,
1 valgomasis šaukštas -
Karis,
1 valgomasis šaukštas -
Salierai,
1 valgomasis šaukštas -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Džiūvėsėliai, voliojimui
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
