
Vištienos maltiniai su grybais
INGREDIENTAI:
500 gramų | vištienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (voliojimui) |
1 valgomasis šaukštas | kalendra |
1 valgomasis šaukštas | karis |
1 valgomasis šaukštas | salierai |
100 gramų | pievagrybiai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | džiūvėsėliai (voliojimui) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos pjausniai
-
Jautienos steikai
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Keptas kumpis
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
"Ponios cepelinai"
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Jautienos kepsnys
-
Sojos troškinys
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kijevo kotletas
-
Bajoriška kiaušinienė su voveraitėmis
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Troškinta vištiena
-
Troškinta veršiena
-
Sotieji zrazai
-
Įdaryta cukinija
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Vištienos maltiniai su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vištienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, voliojimui,
3 valgomieji šaukštai -
Kalendra,
1 valgomasis šaukštas -
Karis,
1 valgomasis šaukštas -
Salierai,
1 valgomasis šaukštas -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Džiūvėsėliai, voliojimui
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...