Vištienos maltiniai su grybais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų vištienos faršas
1 vienetas kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai krakmolas
3 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai (voliojimui)
1 valgomasis šaukštas kalendra
1 valgomasis šaukštas karis
1 valgomasis šaukštas salierai
100 gramų pievagrybiai
3 skiltelės česnakas
šiek tiek džiūvėsėliai (voliojimui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos maltiniai su grybais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų