Vištienos maltiniai su grybais
INGREDIENTAI:
500 gramų | vištienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (voliojimui) |
1 valgomasis šaukštas | kalendra |
1 valgomasis šaukštas | karis |
1 valgomasis šaukštas | salierai |
100 gramų | pievagrybiai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | džiūvėsėliai (voliojimui) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos filė su grybų padažu
- Įdarytas moliūgas
- Švilpikai (šiuškės)
- Bulvių plokštainis su grybais
- Pyragas su žuvies įdaru
- Balta mišrainė
- Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
- Kepta žuvis su grybais
- Bulvių paplotėliai
- Šašlykas marinuotas alumi ir medumi
- Maltos vištienos kebabas
- Kepta jautiena
- Įdaryti rauginti agurkai
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
- Smaližių liežuvis
- Saldžiarūgštė vištiena
- Keptos bulvės su grybais
- Grybų maltinukai lenkiškai
- Kiauliena su imbieru
Vištienos maltiniai su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Vištienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, voliojimui,
3 valgomieji šaukštai -
Kalendra,
1 valgomasis šaukštas -
Karis,
1 valgomasis šaukštas -
Salierai,
1 valgomasis šaukštas -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Džiūvėsėliai, voliojimui
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...