1 vienetas | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | riešutai |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų riešutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mūsų šašlikas
- Šašlykas granatų sulčių marinate
- Žuvytės tešloje
- Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Kotletukai su morkomis
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Įdaryti svogūnai
- Vištiena su 40 skiltelių česnako
- Kelmučių kotletukai
- Aštri troškinta aviena
- Risotto
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Lašišos apkepas su špinatais
- Įdaryta lazanija
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Baltarusiškas bulvių apkepas
- Bulviniai krabų blyneliai
- Keptos česnakinės bulvės
Višta su riešutais
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
2 valgomieji šaukštai - Imbieras
- Kmynai
- Mėta
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų lapelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išilgai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kepti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų riešutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.