Varškės ir bulvių plokštainis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | bulvių |
300 gramų | varškė |
100 gramų | grietinė |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, sudedama pertrinta varškė, druska ir viskas sumaišoma.
2.
Skarda ištepama aliejumi ar riebalais, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sukrečiama masė. Kepama 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
3.
Iškepęs plokštainis supjaustomas, sudedamas į pašildytą pusdubenį ir užpilamas pakaitintu sviestu su grietine (pagal skonį padažas pasūdomas).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės apkepas su ryžiais
- Ant žarijų keptas sūris
- Cukinija su varškės įdaru
- Sūrio kepsnys
- Škotiški kiaušiniai
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Austrijos varškėtis
- Varškės ir sūrio apkepas
- Grybų omletas
- Laukinis sūris
- Kepenėlių kepsneliai
- Vidos tinginėliai
- Dešrelės su įdaru
- Varškės apkepas su razinomis
- Paprastas varškės apkepas
- Špinatų apkepas su varške
- Pyragas su braškėmis ir žele
- Grill sūris
- Varškėčiai su bulvėmis
- Greitas ir skanus varškės apkepas
Varškės ir bulvių plokštainis
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Varškė,
300 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, sudedama pertrinta varškė, druska ir viskas sumaišoma.
Skarda ištepama aliejumi ar riebalais, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sukrečiama masė. Kepama 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Iškepęs plokštainis supjaustomas, sudedamas į pašildytą pusdubenį ir užpilamas pakaitintu sviestu su grietine (pagal skonį padažas pasūdomas).
Reklama:
Komentarai (8)
-
maguflis
2009-10-09 15:45
:super: bandysiu sita gamint
-
Skacas
2009-03-05 16:16
Noriu myliu negalius! Kai skanu :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...