
150 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai (šaknis) |
7 vienetai | bulvių |
250 gramų | grietinėlės, 35% (10-12%) |
šiek tiek | prieskoniai |
2. Tarkuojame sūrį (burokine tarka). Turėjau DVARO ir KIETASIS sūrius.
3. Formą aptepame sviestu, dedame pusę daržovių masės ir ant viršaus pusę tarkuoto sūrio DVARO. Toliau likusias daržovės ir sūrį. Ir jau tada apibarstyti sūriu KIETASIS, taip pat tinka MEDŽIOTOJŲ sūris.
Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepame 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Skaniosios bulvytės
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Švilpikai
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Bulvių kukuliai
-
Bulviškienė
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Bulviniai blynukai
-
Pyragas su bulvėmis
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Žemaičių blynai
-
Bulvių kroketai
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Vyžos iš bulvių
-
Pikantiškos bulvės
-
Jautienos ir bulvių apkepas
Itališkai pagamintos bulvės

- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai, šaknis,
1 vienetas -
Bulvės,
7 vienetai -
Grietinėlė, 35%, 10-12%,
250 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Paruošti daržovės: bulvės, salierą ir morką nuskusti, išplauti gerai ir supjaustyti griežinėliais. Sudėti į puodą, įpilti grietinėlės. Kartu dedame prieskonių (kokius mėgstate). Maišydami troškiname ant nedidelės ugnies 10-12 minučių.
2. Tarkuojame sūrį (burokine tarka). Turėjau DVARO ir KIETASIS sūrius.
3. Formą aptepame sviestu, dedame pusę daržovių masės ir ant viršaus pusę tarkuoto sūrio DVARO. Toliau likusias daržovės ir sūrį. Ir jau tada apibarstyti sūriu KIETASIS, taip pat tinka MEDŽIOTOJŲ sūris.
Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepame 30 minučių.
Komentarai (15)
-
Alkanas
2014-10-17 12:31
- kiek dėti druskos?
-
budulis
2012-08-27 17:06
Super gavosi. Tik neturejau saliero ir vietoj jo i vidurini sluoksni idejau daktariskos desros tarkuotos per burokine tarka. LIUX
-
Danute
2011-11-08 20:45
mmm...atrodo skaniai,reikes pabandyti :pabuciuotas:
-
Svečias
2011-09-26 19:47
:-D :super: %-) :jee: :soku2:
-
Margarita iš Klaipėdos
2011-05-12 15:37
del savotisko skonio bei kvapo :-)
-
lina
2011-05-12 15:32
tai kodel butinai kietasis arba medziotoju?
-
R.
2011-05-06 19:06
Nu super, skanu :super: as vietoj grietineles dejau pieno ir grietines, tai gavos grietinele :-D nes grietinele jau laabai brangi :-p
o is prieskoniu dejau pipiru misini santa maria, labai tiko :super:
skanu greita ir visai sveika :-)
-
R.
2011-05-03 15:46
labai saunu, kad idejote gaminimo proceso nuotraukas, daug aiskiau. Aciu ;-) bandysim gamint :-)
-
nesakysiu
2010-12-16 11:07
labai skanu,pabandykit :super: :bravo:
-
Audrius
2010-11-07 15:30
man per 30 min bulves buvo zalios :D gavosi kad kepiau apie 60 min :) visai nieko gavosi ;)