Virta menkė su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | menkės |
| 100 gramų | morkos |
| 200 gramų | bulvių |
| 50 gramų | žirniai (konservuoti) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 1 vienetas | petražolės (šakelė) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Žuvys išvalomos ir supjaustomos. Supjaustytos morkos, bulvės užpilamos vandeniu ir verdamos 30 min. Į jas suberiami prieskoniai, žalieji žirneliai ir sudedama žuvis. Menkė tiekiama pusdubenyje. Aplink apdėliojama daržovėmis. Viskas apšlakstoma tirpintu sviestu, apibarstoma smulkiai sukapotais kiaušiniais ir petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Pica su lašiša
-
Žuvies kotletai
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Lašišos užkandėlė
-
Kepta stinta
-
Lašiša su vaisiais
-
Kepta lašiša
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Karpis pietums
-
Greiti lašišos kepsneliai
Virta menkė su daržovėmis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
1 kilogramas -
Morkos,
100 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Žirniai, konservuoti,
50 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvys išvalomos ir supjaustomos. Supjaustytos morkos, bulvės užpilamos vandeniu ir verdamos 30 min. Į jas suberiami prieskoniai, žalieji žirneliai ir sudedama žuvis. Menkė tiekiama pusdubenyje. Aplink apdėliojama daržovėmis. Viskas apšlakstoma tirpintu sviestu, apibarstoma smulkiai sukapotais kiaušiniais ir petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Snieguolė
2010-07-24 13:49
O kada ir kur dedama citrina?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
