
Virta menkė su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | menkės |
100 gramų | morkos |
200 gramų | bulvių |
50 gramų | žirniai (konservuoti) |
3 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Žuvys išvalomos ir supjaustomos. Supjaustytos morkos, bulvės užpilamos vandeniu ir verdamos 30 min. Į jas suberiami prieskoniai, žalieji žirneliai ir sudedama žuvis. Menkė tiekiama pusdubenyje. Aplink apdėliojama daržovėmis. Viskas apšlakstoma tirpintu sviestu, apibarstoma smulkiai sukapotais kiaušiniais ir petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis su cukinija
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Kepta lašiša
-
Silkė su manų koše
-
Lašišos suktiniai
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvies blynukai
-
Žuvies pyragas
-
Žuvies kotletai
-
Žuvies ir pupelių blynai
Virta menkė su daržovėmis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
1 kilogramas -
Morkos,
100 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Žirniai, konservuoti,
50 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvys išvalomos ir supjaustomos. Supjaustytos morkos, bulvės užpilamos vandeniu ir verdamos 30 min. Į jas suberiami prieskoniai, žalieji žirneliai ir sudedama žuvis. Menkė tiekiama pusdubenyje. Aplink apdėliojama daržovėmis. Viskas apšlakstoma tirpintu sviestu, apibarstoma smulkiai sukapotais kiaušiniais ir petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Snieguolė
2010-07-24 13:49
O kada ir kur dedama citrina?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...