Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
Blynai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 350 gramų | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 150 mililitrų | pienas |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai blynai
-
Saldus užkandis
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Cukinijų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Blynai su lęšiais
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Cukinijų blyneliai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Purūs SPELTOS blyneliai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Morkų blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Ryžių blynai
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Pusrytiniai blyneliai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
Blynai su obuoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
150 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
