Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.

Blynai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
350 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 mililitrų | pienas |
2 vienetai | obuoliai |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Šokoladiniai blynai
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Baklažanų blynai
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Blyneliai su razinomis
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Spelta blyneliai
-
Vištienos blyneliai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Kopūstų blynai
Blynai su obuoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
150 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...