Virta aviena su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | avienos (su kaulu) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | poras |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 50 gramų | taukai (kiaulių) |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 50 mililitrų | sultinys (skystas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Kiškis puodelyje
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Troškintas triušis
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Daržovių troškinys
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Jautiena su slyvomis
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Troškinta kiauliena
-
Mėsos troškinys su kava
Virta aviena su pomidorais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, su kaulu,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, skystas,
50 mililitrų - Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
