Virta aviena su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | avienos (su kaulu) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | poras |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 50 gramų | taukai (kiaulių) |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 50 mililitrų | sultinys (skystas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Triušienos troškinys
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Uzbekiškas plovas
-
Vištiena su daržovemis
-
Jautiena su ryžiais
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškintas triušis
-
Miglės guliašas
-
Meksikietiškas troškinys
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Plovas su brokoliais
-
Kiauliena su aguročiais
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
Virta aviena su pomidorais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, su kaulu,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, skystas,
50 mililitrų - Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
