Virta aviena su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (su kaulu) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
2 vienetai | pomidorai |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
50 mililitrų | sultinys (skystas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virta veršiena su daržovėmis
- Višta ispaniškai
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Troškinta triušiena
- Daržovių troškinys
- Troškinta kalakutiena
- Pastarnokai su svogūnų laiškais
- Kepti ryžiai
- Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
- Kiaulienos guliašas
- Čenachai "Be pastangų"
- Ryžių makaronai su kumpiu
- Vištiena su daržovemis
- Daniškas plovas
- Troškinti agurkai su įdaru
- Maltiniai su grybų padažu
- Vyniotiniai su stirniena
- Šernienos troškinys
- Troškinti veršienos šonkauliai
- Triušio kepsnys
Virta aviena su pomidorais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, su kaulu,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, skystas,
50 mililitrų - Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...