Topinambai su grietine
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | topinambai |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| 100 gramų | bulvių (virtos) |
| 3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
| 5 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirtus ir nuluptus topinambus supjaustykite riekelėmis ir parūgštinkite citrinos sultimis ar vaisių actu. Supjaustykite virtų bulvių ir kietai virtų kiaušinių. Sudėkite gražiai eilutėmis į apvalų pusdubenį ir apibarstykite supjaustytais svogūnų laiškais. Grietinę, išplaktą su trupučiu druskos ir šiek tiek cukraus, paduokite atskirai. Mėgstantiems į stiklinę grietinės dar galima įdėti šaukštelį garstyčių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir duonos blynai
-
Įdaryti burokėliai
-
Naminė pica su faršu
-
Japoniški suktinukai
-
Čeburėkai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Silkė su paprikomis
-
Omletas mažiesiems
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Zombių akytės
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Sūrių užkandelė
-
Avokadas su varške
Topinambai su grietine
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Topinambai,
200 gramų - Citrinų sultys
-
Bulvės, virtos,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai - Svogūnai, laiškai
-
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtus ir nuluptus topinambus supjaustykite riekelėmis ir parūgštinkite citrinos sultimis ar vaisių actu. Supjaustykite virtų bulvių ir kietai virtų kiaušinių. Sudėkite gražiai eilutėmis į apvalų pusdubenį ir apibarstykite supjaustytais svogūnų laiškais. Grietinę, išplaktą su trupučiu druskos ir šiek tiek cukraus, paduokite atskirai. Mėgstantiems į stiklinę grietinės dar galima įdėti šaukštelį garstyčių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
