Ūmėdės padaže
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
4 saujos ūmedės (virtos)
200 mililitrų grietinėlės, 35%
50 mililitrų vanduo
30 gramų sviestas
1 arbatinis šaukštelis miltai
2 žiupsneliai druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ūmėdes nulupu, supjaustau, apverdu apie 5 minutes.
2.
Apkepu svieste apie 10 minučių.
3.
Dedu miltus ir, labai trumpai maišydama, apkepu su grybai (2 minutes).
4.
Maišydama pilu vandenį ir grietinėlę.
5.
Trumpai pakaitinu ir, paskaninusi pipirais, ragauju.
6.
Labai tinka su virtomis šviežiomis bulvėmis. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ūmėdės padaže

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ūmėdes nulupu, supjaustau, apverdu apie 5 minutes.

  2. Apkepu svieste apie 10 minučių.

  3. Dedu miltus ir, labai trumpai maišydama, apkepu su grybai (2 minutes).

  4. Maišydama pilu vandenį ir grietinėlę.

  5. Trumpai pakaitinu ir, paskaninusi pipirais, ragauju.

  6. Labai tinka su virtomis šviežiomis bulvėmis. Skanaus.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų