
Ūmėdės padaže
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
4 saujos | ūmedės (virtos) |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
50 mililitrų | vanduo |
30 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | miltai |
2 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ūmėdes nulupu, supjaustau, apverdu apie 5 minutes.
2.
Apkepu svieste apie 10 minučių.
3.
Dedu miltus ir, labai trumpai maišydama, apkepu su grybai (2 minutes).
4.
Maišydama pilu vandenį ir grietinėlę.
5.
Trumpai pakaitinu ir, paskaninusi pipirais, ragauju.
6.
Labai tinka su virtomis šviežiomis bulvėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Sulekta Speltos pica
-
Tortilijų suktinukai
-
Piršteliai su kmynais
-
Greitas užkandis
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Vegetariškos picutės
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Zombių akytės
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Užkandukai
-
Žemaičių blynai su grybais
Ūmėdės padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Ūmedės, virtos,
4 saujos -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Vanduo,
50 mililitrų -
Sviestas,
30 gramų -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis
Gaminimo eiga:
Ūmėdes nulupu, supjaustau, apverdu apie 5 minutes.
Apkepu svieste apie 10 minučių.
Dedu miltus ir, labai trumpai maišydama, apkepu su grybai (2 minutes).
Maišydama pilu vandenį ir grietinėlę.
Trumpai pakaitinu ir, paskaninusi pipirais, ragauju.
Labai tinka su virtomis šviežiomis bulvėmis. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...