Antienos odelę įpjaukite rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
| 250 gramų | ančių krūtinėlės (filė) | |
| 25 vienetai | nacho kukurūzų traškučiai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos | |
| 5 mililitrai | bazilikas (švieži) | |
| 60 gramų | ožkos pieno sūris (trupintas) | |
| šiek tiek | santa maria tellicherry pipirai (malunėlyje) | |
| 100 gramų | vyšnios (be kauliukų) | |
| Padažui: | ||
| 50 gramų | cukrus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su salotomis
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Vištienos sandvičiai
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Virtas vyniotinis
-
Įdaryta paprika
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Galva
-
Silkė su daržovėmis
-
Silkė burokėlių patale
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Ančių krūtinėlė, filė,
250 gramų -
NACHO kukurūzų traškučiai,
25 vienetai -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas, švieži,
5 mililitrai -
Ožkos pieno sūris, trupintas,
60 gramų - SANTA MARIA TELLICHERRY pipirai, malunėlyje
-
Vyšnios, be kauliukų,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antienos odelę įpjaukite rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
