Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
AUTORIUS:
Santa Maria,
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
250 gramų ančių krūtinėlės (filė)
25 vienetai nacho kukurūzų traškučiai
1 arbatinis šaukštelis aitriosios paprikos
5 mililitrai bazilikas (švieži)
60 gramų ožkos pieno sūris (trupintas)
šiek tiek santa maria tellicherry pipirai (malunėlyje)
100 gramų vyšnios (be kauliukų)
Padažui:
50 gramų cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Antienos odelę įpjaukite rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai: Padažui:
Gaminimo eiga:

Antienos odelę įpjaukite rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.

Receptą atsiuntė Santa Maria
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų