Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | burokėliai (virtų) | |
| 2 gabalai | silkė | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| 1 žiupsnelis | pipirai | |
| Kepimui: | ||
| 1 arbatinis šaukštelis | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėliai sutarkuojami burokine tarka. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir iki geltonumo kepami su šiek tiek aliejaus. Silkė supjaustoma smulkiai.
2.
Viskas sumaišoma. Jeigu reikia, įberiama druskos, maltų pipirų. Patiekti su karštomis bulvėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybai krepšeliuose
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Saldus užkandis
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Vytintos dešros
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Dešriukai
-
Piciukai
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Skanios "Bačkutės"
-
Avokadas su varške
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Burokėliai, virtų,
500 gramų -
Silkė,
2 gabalai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Burokėliai sutarkuojami burokine tarka. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir iki geltonumo kepami su šiek tiek aliejaus. Silkė supjaustoma smulkiai.
Viskas sumaišoma. Jeigu reikia, įberiama druskos, maltų pipirų. Patiekti su karštomis bulvėmis. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gražina
2017-02-19 17:10
Labas Mildute, ačiū už recepta. Pati pagaminau. Labai skaniai gavosi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
