Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Autorius apie receptą: Klasikinis ir greitas užkandis, kuriam sukurpti mokslų nereikia. Naudinga, nes tinka nusinešti į darbą. Klasikinis ir greitas užkandis, kuriam sukurpti mokslų nereikia. Naudinga, nes tinka nusinešti į darbą. Milda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų burokėliai (virtų)
2 gabalai silkė
1 vienetas svogūnai
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
Kepimui:
1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėliai sutarkuojami burokine tarka. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir iki geltonumo kepami su šiek tiek aliejaus. Silkė supjaustoma smulkiai.
2.
Viskas sumaišoma. Jeigu reikia, įberiama druskos, maltų pipirų. Patiekti su karštomis bulvėmis. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Kepimui:
Autoriaus žodis: Klasikinis ir greitas užkandis, kuriam sukurpti mokslų nereikia. Naudinga, nes tinka nusinešti į darbą. Milda
Gaminimo eiga:
  1. Burokėliai sutarkuojami burokine tarka. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir iki geltonumo kepami su šiek tiek aliejaus. Silkė supjaustoma smulkiai.

  2. Viskas sumaišoma. Jeigu reikia, įberiama druskos, maltų pipirų. Patiekti su karštomis bulvėmis. Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (1)


  • Gražina 2017-02-19 17:10

    Labas Mildute, ačiū už recepta. Pati pagaminau. Labai skaniai gavosi.


Daugiau receptų