Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | burokėliai (virtų) | |
| 2 gabalai | silkė | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| 1 žiupsnelis | pipirai | |
| Kepimui: | ||
| 1 arbatinis šaukštelis | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėliai sutarkuojami burokine tarka. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir iki geltonumo kepami su šiek tiek aliejaus. Silkė supjaustoma smulkiai.
2.
Viskas sumaišoma. Jeigu reikia, įberiama druskos, maltų pipirų. Patiekti su karštomis bulvėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su svogunais marinate
-
Užkanda "Braškės"
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Lietuviški "sushiai"
-
Įdaryti agurkai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Užkandis su unguriu
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Valentino sumuštinukai
-
Silkės užkandėlė
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Įdarytas pomidoras
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Ikrų užkandėlė
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Burokėliai, virtų,
500 gramų -
Silkė,
2 gabalai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Burokėliai sutarkuojami burokine tarka. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir iki geltonumo kepami su šiek tiek aliejaus. Silkė supjaustoma smulkiai.
Viskas sumaišoma. Jeigu reikia, įberiama druskos, maltų pipirų. Patiekti su karštomis bulvėmis. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gražina
2017-02-19 17:10
Labas Mildute, ačiū už recepta. Pati pagaminau. Labai skaniai gavosi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
