Keptos krevetės
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
3 skiltelės česnakas
4 valgomieji šaukštai citrinų sultys
50 mililitrų aliejaus
1 valgomasis šaukštas medus
600 gramų krevetės be kevalo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutrinti česnaką ir sudėti į įkaitintą aliejų. Supilti citrinos sultis.
Įmaišyti medų ir druską. Į keptuvę sudėti krevetes ir pamaišant kepti 10 minučių.
Lėkštę iškloti popieriniais rankšluostėliais ir tik tada sudėti krevetes. Nusivarvės riebalų perteklius.
Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos krevetės

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sutrinti česnaką ir sudėti į įkaitintą aliejų. Supilti citrinos sultis.
Įmaišyti medų ir druską. Į keptuvę sudėti krevetes ir pamaišant kepti 10 minučių.
Lėkštę iškloti popieriniais rankšluostėliais ir tik tada sudėti krevetes. Nusivarvės riebalų perteklius.
Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (6)


  • Justinas 2017-03-09 18:21

    Fantastiškas receptas, skanu ir tikrai medus padeda atsiskleisti česnakui kuris igauna saldumo poskonį,nuo to krevetės tampa super skanios. Beja kas mėgsta dar galit idėti siek tiek krapų.


  • ... 2016-09-06 13:47

    Jus pagalvokit! pilti citrinos rugsti i ikaitinta keptuve kurioje verda aliejus! viskas spjaudosi..skanu bet tikrai ne taip daryt reik...


  • ... 2016-02-05 19:22

    Isbandziau, tikrai neskanu. Medus ir krevetes netinkamas derinys.


  • Monika 2012-01-28 17:57

    Ne visiems namiskiams patiko, bet man tai labai labai skanu !!!! Beje, kepiau be kevalo :-)


  • irmas 2011-10-22 14:55

    o kodel foto su kewalais?


Daugiau receptų