Topinambai su aliejumi
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | topinambai |
| 100 gramų | bulvių |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aliejaus |
| 1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirtus ir atvėsintus gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Tiek pat supjaustykite ir virtų bulvių. Viską sudėkite į salotinę ir pašlakstykite citrinos sultimis arba vaisių actu, įdėkite šiek tiek druskos ir palikite 10-15 minučių. Aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinkite ir užpilkite ant topinambų su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Keptos krevetės
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Karališkos krevetės
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Silkės užkandelė
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Lašišos bokšteliai
-
Ežiukai
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Svogūnai prie alaus
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Vištos spurgos
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Topinambai su aliejumi
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Topinambai,
100 gramų -
Bulvės,
100 gramų - Citrinų sultys
- Druska
- Aliejus
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtus ir atvėsintus gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Tiek pat supjaustykite ir virtų bulvių. Viską sudėkite į salotinę ir pašlakstykite citrinos sultimis arba vaisių actu, įdėkite šiek tiek druskos ir palikite 10-15 minučių. Aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinkite ir užpilkite ant topinambų su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
