
Topinambai su aliejumi
INGREDIENTAI:
100 gramų | topinambai |
100 gramų | bulvių |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirtus ir atvėsintus gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Tiek pat supjaustykite ir virtų bulvių. Viską sudėkite į salotinę ir pašlakstykite citrinos sultimis arba vaisių actu, įdėkite šiek tiek druskos ir palikite 10-15 minučių. Aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinkite ir užpilkite ant topinambų su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Girti čeburėkai
-
Traktoristo pietūs
-
Baklažanų suktinukai
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Įdaryti agurkai
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Bandelės iš batono
-
Karališkos krevetės
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Skanūs sumuštiniai
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Pica
Topinambai su aliejumi
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Topinambai,
100 gramų -
Bulvės,
100 gramų - Citrinų sultys
- Druska
- Aliejus
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtus ir atvėsintus gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Tiek pat supjaustykite ir virtų bulvių. Viską sudėkite į salotinę ir pašlakstykite citrinos sultimis arba vaisių actu, įdėkite šiek tiek druskos ir palikite 10-15 minučių. Aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinkite ir užpilkite ant topinambų su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...