
Topinambai su aliejumi
INGREDIENTAI:
100 gramų | topinambai |
100 gramų | bulvių |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirtus ir atvėsintus gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Tiek pat supjaustykite ir virtų bulvių. Viską sudėkite į salotinę ir pašlakstykite citrinos sultimis arba vaisių actu, įdėkite šiek tiek druskos ir palikite 10-15 minučių. Aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinkite ir užpilkite ant topinambų su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės su pomidorais
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Žuvis tešloje
-
Šokoladinės braškės
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Roterdamo riekelės
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Keptos krevetės
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Karaimų kibinai
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Tradicinė silkė
-
Pica
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Sūrio lazdelės
-
Brokoliai tešloje
-
Šulinėliai su žandenomis
Topinambai su aliejumi
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Topinambai,
100 gramų -
Bulvės,
100 gramų - Citrinų sultys
- Druska
- Aliejus
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtus ir atvėsintus gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Tiek pat supjaustykite ir virtų bulvių. Viską sudėkite į salotinę ir pašlakstykite citrinos sultimis arba vaisių actu, įdėkite šiek tiek druskos ir palikite 10-15 minučių. Aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinkite ir užpilkite ant topinambų su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...