Topinambai su aliejumi
INGREDIENTAI:
100 gramų | topinambai |
100 gramų | bulvių |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirtus ir atvėsintus gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Tiek pat supjaustykite ir virtų bulvių. Viską sudėkite į salotinę ir pašlakstykite citrinos sultimis arba vaisių actu, įdėkite šiek tiek druskos ir palikite 10-15 minučių. Aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinkite ir užpilkite ant topinambų su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos krevetės
- Šokoladiniai vaisiai
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Velykinis užkandis
- Traktoristo pietūs
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Užklota pica
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Avokadų laiveliai grilyje
- Užtepėlė su tunu
- Įdaryti burokėliai
- Žėlė apelsino žievėje
- Pusryčių šulinėliai su šonine
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Vėrinukai su kumpiu
- Obuoliai skarelėse
- Švelnūs suktinukai
- Jaučio liežuvio užkanda
Topinambai su aliejumi
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Topinambai,
100 gramų -
Bulvės,
100 gramų - Citrinų sultys
- Druska
- Aliejus
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtus ir atvėsintus gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Tiek pat supjaustykite ir virtų bulvių. Viską sudėkite į salotinę ir pašlakstykite citrinos sultimis arba vaisių actu, įdėkite šiek tiek druskos ir palikite 10-15 minučių. Aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinkite ir užpilkite ant topinambų su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...