
Silkė su persikais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | silkė |
1 žiupsnelis | druska |
100 mililitrų | aliejaus |
1 žiupsnelis | cinamonas |
150 gramų | morkos |
500 gramų | svogūnai |
150 gramų | persikai (džiovinti) |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Persikus pavirti vieną minutę, nuvarvinti vandenį.
2.
Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus troškinti aliejuje, sumesti pjaustytus persikus, dar kiek pakepinti. Sudėti druską, cinamoną, padažą ir troškinti dar kelias minutes. Nukėlus nuo ugnies, įlašinti citrinos sulčių, išmaišyti, palaukti, kol atvės ir užpilti ant smulkiais gabalėliais supjaustytos silkės. Ir vėl viską gerai išmaišome.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Padažas su avokadais
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Vištienos tortas
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Braškės šokolade
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Helovyno voriukai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Vytintos stintos
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
Silkė su persikais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė,
500 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
100 mililitrų -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Morkos,
150 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Persikai, džiovinti,
150 gramų -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis - Citrinos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikus pavirti vieną minutę, nuvarvinti vandenį.
Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus troškinti aliejuje, sumesti pjaustytus persikus, dar kiek pakepinti. Sudėti druską, cinamoną, padažą ir troškinti dar kelias minutes. Nukėlus nuo ugnies, įlašinti citrinos sulčių, išmaišyti, palaukti, kol atvės ir užpilti ant smulkiais gabalėliais supjaustytos silkės. Ir vėl viską gerai išmaišome.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...