Žuvį išdarinėjau ir supjausčiau maždaug 3-5 cm gabaliukais.
Ant žuvies sudėjau svogūnų griežinėlius ir susmulkintus krapus.
Išmaišiau actą su vandeniu, druska ir cukrumi.
Gautą acto marinatą užpyliau ant žuvies.
Sudėjau pipirus ir lauro lapelius. Sandariai uždariau ir palikau šaldytuve pasimarinuoti per naktį.

Marinuota skumbrė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
100 mililitrų | acto |
1 stiklinė | vanduo |
1 sauja | krapai |
2 vienetai | skumbrė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Žvynabudės muštiniai
-
Grybai krepšeliuose
-
Paprikų suktinukai
-
Vaisių buketas
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Ispaniški sandvičiai
-
Pomidoriukai
-
Silkė su salotomis
-
Saldus užkandis
-
Piciukai
-
Silkė su ryžiais
-
Duona su česnaku
-
Bulvių traškučiai
Marinuota skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
100 mililitrų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Krapai,
1 sauja -
Skumbrė,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėjau ir supjausčiau maždaug 3-5 cm gabaliukais.
Ant žuvies sudėjau svogūnų griežinėlius ir susmulkintus krapus.
Išmaišiau actą su vandeniu, druska ir cukrumi.
Gautą acto marinatą užpyliau ant žuvies.
Sudėjau pipirus ir lauro lapelius. Sandariai uždariau ir palikau šaldytuve pasimarinuoti per naktį.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Gleivydas
2021-12-13 10:10
O kam kaulus išiminėti ? Marinuojantis jie suminkštėja į ir skumbreje jų visai mažai
-
Aš ir palei ši darau, man patinka ačiū..
2017-12-21 18:30
Aš ir palei ši darau,ačiū
-
Ineta
2016-12-21 19:32
Labai skanu!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...