Žuvį išdarinėjau ir supjausčiau maždaug 3-5 cm gabaliukais.
Ant žuvies sudėjau svogūnų griežinėlius ir susmulkintus krapus.
Išmaišiau actą su vandeniu, druska ir cukrumi.
Gautą acto marinatą užpyliau ant žuvies.
Sudėjau pipirus ir lauro lapelius. Sandariai uždariau ir palikau šaldytuve pasimarinuoti per naktį.

Marinuota skumbrė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
100 mililitrų | acto |
1 stiklinė | vanduo |
1 sauja | krapai |
2 vienetai | skumbrė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Varškės kamuolėliai
-
Vaisių vėrinukai
-
Pievagrybių garnyras
-
Paprastas burgeris
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Sūrio lazdelės
-
Naminė pica
-
Duona su česnaku
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Naminė pica
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Omletas su riešutais
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Vaisių vėrinukai
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Naminiai traskuciai
Marinuota skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
100 mililitrų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Krapai,
1 sauja -
Skumbrė,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėjau ir supjausčiau maždaug 3-5 cm gabaliukais.
Ant žuvies sudėjau svogūnų griežinėlius ir susmulkintus krapus.
Išmaišiau actą su vandeniu, druska ir cukrumi.
Gautą acto marinatą užpyliau ant žuvies.
Sudėjau pipirus ir lauro lapelius. Sandariai uždariau ir palikau šaldytuve pasimarinuoti per naktį.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Gleivydas
2021-12-13 10:10
O kam kaulus išiminėti ? Marinuojantis jie suminkštėja į ir skumbreje jų visai mažai
-
Aš ir palei ši darau, man patinka ačiū..
2017-12-21 18:30
Aš ir palei ši darau,ačiū
-
Ineta
2016-12-21 19:32
Labai skanu!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...