Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | zigmo lašišos filė |
| 100 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| 8 vienetai | žirneliai (ankštys) |
| 2 vienetai | paprika (raudona) |
| 1 vienetas | citrinos (žalioji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
200 g lašišos supjaustoma smulkiais kubeliais, sumaišoma su sviestu (minkštu) ir plaktuvu išplakama iki vientisos masės. Likusia lašišos filė dalimi išklojama formelė ir ant jos sudedama išplakta masė. Formelės šaldomos šaldytuve 3-4 val. Išėmus iš formelės - perpjaunama. Paprika verdama 10 min., nuimama odelė ir atvėsinama. Verdančiu vandeniu nuplikomi žirneliai ir pasūdomi. Viskas gražiai serviruojama lėkštėje. Patiekti su rugine duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Šaltiena su vištiena
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Baklažanų suktinukai
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Silkės ir bulvės susitikimas
-
Marinuota skumbrė
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Lašišos bokšteliai
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Suši gaminimas
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Pupelių ir duonos mišrainė
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO lašišos filė,
300 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Druska
-
Žirneliai, ankštys,
8 vienetai -
Paprika, raudona,
2 vienetai -
Citrinos, žalioji,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
200 g lašišos supjaustoma smulkiais kubeliais, sumaišoma su sviestu (minkštu) ir plaktuvu išplakama iki vientisos masės. Likusia lašišos filė dalimi išklojama formelė ir ant jos sudedama išplakta masė. Formelės šaldomos šaldytuve 3-4 val. Išėmus iš formelės - perpjaunama. Paprika verdama 10 min., nuimama odelė ir atvėsinama. Verdančiu vandeniu nuplikomi žirneliai ir pasūdomi. Viskas gražiai serviruojama lėkštėje. Patiekti su rugine duona.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
