
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | zigmo lašišos filė |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
8 vienetai | žirneliai (ankštys) |
2 vienetai | paprika (raudona) |
1 vienetas | citrinos (žalioji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
200 g lašišos supjaustoma smulkiais kubeliais, sumaišoma su sviestu (minkštu) ir plaktuvu išplakama iki vientisos masės. Likusia lašišos filė dalimi išklojama formelė ir ant jos sudedama išplakta masė. Formelės šaldomos šaldytuve 3-4 val. Išėmus iš formelės - perpjaunama. Paprika verdama 10 min., nuimama odelė ir atvėsinama. Verdančiu vandeniu nuplikomi žirneliai ir pasūdomi. Viskas gražiai serviruojama lėkštėje. Patiekti su rugine duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Silkė su daržovėmis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Lavašo suktinukai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Salotos ananase
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Švelnūs suktinukai
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Avokadai su krevetėmis
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO lašišos filė,
300 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Druska
-
Žirneliai, ankštys,
8 vienetai -
Paprika, raudona,
2 vienetai -
Citrinos, žalioji,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
200 g lašišos supjaustoma smulkiais kubeliais, sumaišoma su sviestu (minkštu) ir plaktuvu išplakama iki vientisos masės. Likusia lašišos filė dalimi išklojama formelė ir ant jos sudedama išplakta masė. Formelės šaldomos šaldytuve 3-4 val. Išėmus iš formelės - perpjaunama. Paprika verdama 10 min., nuimama odelė ir atvėsinama. Verdančiu vandeniu nuplikomi žirneliai ir pasūdomi. Viskas gražiai serviruojama lėkštėje. Patiekti su rugine duona.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...