
Bulviniai traškučiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (Vegeta (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kibinai
-
Krevetės šoninės patale
-
Čeburėkai
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Įdarytos bandelės
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Užkandėlė su šonine
-
Vištos spurgos
-
Naminė pica
-
Šokoladinės braškės
-
Skrebučiai su sūriu
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Piršteliai su kmynais
-
Pica studentiška
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Pikantiški sumuštiniai
Bulviniai traškučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Bulvės
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, Vegeta (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...