
Bulviniai traškučiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (Vegeta (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Originalūs sumuštiniai
-
Omleto keksiukai
-
Ispaniški sandvičiai
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Kibinai
-
Mumijos
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Kibinai
-
Čeburekai su grybais
-
Traškios vištienos juostelės
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Žvynabudės muštiniai
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Pica
-
Krabų lazdelės tešloje
Bulviniai traškučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Bulvės
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, Vegeta (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...