
Bulviniai traškučiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (Vegeta (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omleto keksiukai
-
Kibinai
-
Sūrio lazdelės
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Kibinai
-
Vištos spurgos
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Dešriukai
-
Gurmanų suktinukai
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Ūmėdės padaže
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Kepta duona su padažu
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Originalūs sumuštiniai
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Čeburėkai
Bulviniai traškučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Bulvės
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, Vegeta (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...