Bulviniai traškučiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| šiek tiek | bulvių |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | prieskoniai (Vegeta (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Krevetės šoninės patale
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Karališki pusryčiai
-
Grilintas camembertas
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Cukinijos lazdeles
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Karaimų kibinai
-
Vegetariškos picutės
-
Vištos spurgos
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Originalūs sumuštiniai
-
Įdarytos bandelės
-
Duona su įdaru
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Pikantiškos sraigės
Bulviniai traškučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Bulvės
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, Vegeta (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
