Šviežių uogų sriuba
INGREDIENTAI:
        | 200 gramų | mėlynės (šviežios) | 
| 200 gramų | aviečių (šviežios) | 
| 200 gramų | žemuogės (šviežios) | 
| 200 gramų | raudonieji serbentai (švieži) | 
| 400 gramų | cukrus | 
| 1 valgomasis šaukštas | krakmolas | 
| šiek tiek | cinamonas | 
| 2 litrai | vanduo | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        Užvirinkite vandenį, suberkite cinamoną ir cukrų, įpilkite su vandeniu išmaišytą krakmolą, pakaitinkite ir užpilkite švarias uogas (galima dėti bet kokias uogas). Išmaišykite ir pastatykite šaltoje vietoje 15-ai minučių. Patiekite su pyrago džiūvėsėliais
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Paprikų ir bulvių sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Lašišos galvyčių sriubytė
             - 
                
                                        
                                    
                Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
             - 
                
                                        
                                    
                Jautienos sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Avokadų sriuba su imbieru
             - 
                
                                        
                                    
                Pertrinta pievagrybių sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Pomidorų ir bazilikų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Žirnienė su grybais
             - 
                
                                        
                                    
                Moliūgų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Pieniška sriuba su kruopomis
             - 
                
                                        
                                    
                Pievagrybių sriuba studentiškai
             - 
                
                                        
                                    
                Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
             - 
                
                                        
                                    
                Persikais, muskatu, česnakais  pagardinta kiaulienos sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Sriuba su paparčio ūgliais
             - 
                
                                        
                                    
                Pievagrybių sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Balinta sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Kreminė baravykų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Voveraičių  sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių ir špinatų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
             
Šviežių uogų sriuba
                Komentarai:
                4
            
                        
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - 
                                                            
                                                            Mėlynės, šviežios, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Avietės, šviežios, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Žemuogės, šviežios, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Raudonieji serbentai, švieži, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Cukrus, 
400 gramų  - 
                                                            
                                                            Krakmolas, 
1 valgomasis šaukštas  - Cinamonas
 - 
                                                            
                                                            Vanduo, 
2 litrai  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Užvirinkite vandenį, suberkite cinamoną ir cukrų, įpilkite su vandeniu išmaišytą krakmolą, pakaitinkite ir užpilkite švarias uogas (galima dėti bet kokias uogas). Išmaišykite ir pastatykite šaltoje vietoje 15-ai minučių. Patiekite su pyrago džiūvėsėliais
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        