Šparagines pupeles nuplaukite ir apvirkite pasūdytame vandenyje. Kai jos šiek tiek atvėsta, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Sudėkite pomidorų padažą, grietinę ir džiūvėsėlius.
Šparagines pupeles patiekite karštas.

Šparaginių pupelių užkandis
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šparaginės pupelės |
200 gramų | sviestas |
200 gramų | grietinė |
100 gramų | pomidorų padažas |
30 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ispanijos omletas
-
Pusryčių užkandėlė
-
Kiškienos paštetas
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Skani užkandėlė
-
Velykinis užkandis
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Sūrio rutuliukai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Silkė su ryžiais
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Tortilijų suktinukai
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Grybų užkandis
-
Lašišos rafaelo
-
Baltoji trobelė
-
Lietuviški "sushiai"
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
Šparaginių pupelių užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Šparaginės pupelės,
1 kilogramas -
Sviestas,
200 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Pomidorų padažas,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
30 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagines pupeles nuplaukite ir apvirkite pasūdytame vandenyje. Kai jos šiek tiek atvėsta, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Sudėkite pomidorų padažą, grietinę ir džiūvėsėlius.
Šparagines pupeles patiekite karštas.
Reklama:
Komentarai (4)
-
laima
2010-07-13 14:36
Puikus receptas, be to laabai skanu :-p :taip: :super2:
-
Agne
2010-01-25 12:25
ok
-
(anonimas)
2009-06-25 16:36
:super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...